Now Reading:
GRADSKI BAZENI VARAŽDIN Nakon remonta otvoren vanjski bazen – uskoro novi sadržaji i bolja ponuda?
Full Article 1 minutes read

GRADSKI BAZENI VARAŽDIN Nakon remonta otvoren vanjski bazen – uskoro novi sadržaji i bolja ponuda?

Kupališna sezona na vanjskom bazenu na „Gradskim bazenima Varaždin” započela je 13. lipnja nakon redovnog godišnjeg remonta.

Cijene su dolaskom nove sezone unatoč rastu cijena na svim poljima ostale iste pa će te tako za ulaznicu za odrasle platiti 18 kuna za sat vremena, a za djecu 13 dok je dnevna 38, odnosno 28 kuna. Postoje i obiteljske ulaznice po cijeni od 60 kuna ili 85 kuna za cijeli dan, a odnose se na roditelje i dvoje djece.

Od ravnateljice Javne ustanove „Gradski bazeni Varaždin“, Jelene Pavleković saznali smo kako su u planu, što se skorijih investicija tiče, energetska obnova zgrade i popravak krovišta koje se u ovom trenutku čine najpotrebnijima.

Osim toga, razmišlja se i o proširenju bazena novim sadržajima za građanstvo. Međutim, to su sve financijski značajne investicije koje će ovisiti, prije svega, o osnivaču, Gradu Varaždinu. Također, razmišlja se o raznim poboljšanjima postojeće ponude bazena, kao što je podizanje wellnessa na višu razinu, uvođenje novih programa, organiziranje natjecanja poput 24 sata plivanja i slično – stoji u odgovoru na naš upit.

Foto: Gradski bazeni Varaždin

abrkic/sjever.hr
19.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.