Now Reading:
Vrhunac „Antunova v Marofu”: Ovog vikenda Vanna, Vatra i Gazde, oldtimeri, iće, piće zabava na svakom koraku – brojni sadržaji za velike i male
Full Article 2 minutes read

Vrhunac „Antunova v Marofu”: Ovog vikenda Vanna, Vatra i Gazde, oldtimeri, iće, piće zabava na svakom koraku – brojni sadržaji za velike i male

Nakon niza sadržaja proteklih dana, pred nama je iznimno bogat središnji dio programa „Antunovo v Marofu” kojim se obilježava 13. lipnja – Dan grada Novog Marofa i blagdan sv. Antuna Padovanskog.

U petak, 10. lipnja u 16 sati bit će svečano otvorena Šetnica Miljenka Banića u Novom Marofu, a sat kasnije će kod Kultrunog centra Ivan Rabuzin početi manifestacija „Ribe i vino”, uz degustacije fiša, pastrve iz Belskog dola i vina.
Mališani će moći uživati u Dječjem kutku, a bit će tu i zanimljivi susreti na Ožujsko kupu – Kupu sv. Antuna Padovasnkog, dok će program završiti koncertom popularne varaždinske grupe JamIt koja će od 21 sat nastupiti u staroj školi, a u 21.30 na glavnu pozornicu Kulturnog centra popet će se naša glazbena diva Vanna.

Subota je rezervirana za likovnu koloniju „Kist i vino”, šetnju ulicama grada pod nazivom „Hodajte z nami, nejte biti sami” koja će početi u 10 sati, te Dječju biciklijadu.
U 17 će sati u KC-u početi „Večer uz glazbu, hranu i vino”, a vrhunac subotnjeg programa bit će nastup grupe Vatra od 21.30 na glavnoj pozornici te veliki Vizita party koji će u 22 sata početi kod stare škole.

Bogat će se program nastaviti u nedjelju natjecanjem u gađanju glinenih golubova, a posjetiteljima će jamačno biti zanimljiva izložba oldtimera koje će moći razgledati u Zagorskoj ulici od 10 sati.
U 17 će sati početi tradicionalni Folklorni festival Antunovo c Marofu, sat kasnije i međunarodni festival poezije, a pečat nedjeljnom programu dat će tamburaški sastav Gazde koji će na glavnoj pozornici nastupiti od 21.30.

I nije to sve – program Antunova v Marofu nastavit će se i idućeg tjedna, a što vas sve i kad očekuje, pogledajte u nastavku:

a.kučić/sjever.hr
09.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.