Now Reading:
Proslavljena 176. obljetnica obrazovanja u Krapinskim Toplicama
Full Article 2 minutes read

Proslavljena 176. obljetnica obrazovanja u Krapinskim Toplicama

U četvrtak je svečano obilježen Dan Osnovne škole Krapinske Toplice, 176. obljetnica obrazovanja u Krapinskim Toplicama. OŠ Krapinske Toplice pohađaju 324 učenika u 21 razredni odjel i 2 područne škole, u Gregurovcu i Maloj Erpenji.

Načelnica Krapinskih Toplica Gordana Jureković čestitala je dan škole najprije učenicima, a potom i nastavnicima i ravnatelju.

Hvala na trudu koji ulažete u obrazovanje i odgoj naše djece. Mi roditelji ponekad otežavamo, ali na kraju dana hoću da znate svi cijenimo ono što radite za našu djecu. Ni bez nenastavnog osoblja škola ne bi mogla funkcionirati. Iako je osnivač škole Županija, Općina se aktivno uključuje, pruža podršku tokom cijele godine – poručila je Jureković.

Ravnatelj OŠ Krapinske Toplice Samson Štibohar govoreći o postignućima na natjecanjima istaknuo je kako su ponosni na učenike i njihove mentore koji su se natjecali na državnom natjecanju iz tehničke kulture, ali i svim drugim učenicima koji su se natjecali na županijskim natjecanjima iz matematike, tehničke kulture i mnogim drugim.

-Potpomažemo mentore, potpomažemo učenike i željni smo da učenici iskažu svoje interese i svoje talente i da kroz taj uspjeh šire dobre vibracije – dodao je Štibohar.

msopek/sjever.hr 09.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.