Now Reading:
VINOGRADI S POGLEDOM Jeste li spremni za potpuno novi i drugačiji pogled na zelene brege? Putujte Zagorjem uz najbolja zagorska vina
Full Article 2 minutes read

VINOGRADI S POGLEDOM Jeste li spremni za potpuno novi i drugačiji pogled na zelene brege? Putujte Zagorjem uz najbolja zagorska vina

Ako jeste, vrijeme je da rezervirate subotnje popodne 04. lipnja i prepustite se svemu što vam donosi nova turistička senzacija, Vinogradi s pogledom!

Po prvi puta zakazano je okupljanje u modernoj i mladoj Vinariji Kota s ciljem da uživanja u izvrsnim vinima zagorskih vinara, isprobavanje i kušanje vina s posebno osmišljenom gastro ponudom i to sve s prekrasnim pogledom na zagorske brege.

U prvom izdanju Vinograda s pogledom svoja vina predstavit će jedanaest zagorskih vinara: Vuglec breg, Vinarija Petrač, Vinarija Sever, Vinarija Bodren, Vina Zdolc, Prekratić Vino, Vinarija Grozaj, Vina Petrovečki, Bolfan Vinski Vrh, Vinarija Kopjar i naravno domaćini, Vinarija Kota.

Bit će to popodne s raznim iznenađenjima, a za potpuno sljubljivanje i uživanje pobrinut će se DJ William Collins.

Budite dio ove nove priče koja će putovati po Zagorju i upoznati vas s vinarijama Zagorja kroz sva osjetila. Vina i zagorski bregi tu su da bi se u njima uživalo. Spojite jedno s drugim, ugodno s korisnim, ukusno s predivnim, vina s ugledom i vinograde s pogledom te pronađite idealnu mjeru za uživanje u Hrvatskom zagorju.

Gdje: Vinarija Kota
Datum: 04.06.2022.
Vrijeme: 16.00 do 22.00 sata
Cijena: 150 kn po osobi – kušanje vina i gastro ponuda
Broj osoba je ograničen!

Događaj organizira Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije i Vinarija Kota

Više informacija na: vinogradispogledom.visitzagorje.hr/

www.sjever.hr
28.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.