Now Reading:
Gradonačelnik Škvarić zadovoljno trlja ruke: Za održavanje lepoglavskih nerazvrstanih cesta odobrena potpora od 300 tisuća kuna
Full Article 50 second read

Gradonačelnik Škvarić zadovoljno trlja ruke: Za održavanje lepoglavskih nerazvrstanih cesta odobrena potpora od 300 tisuća kuna

Grad Lepoglava ostvario je potporu u visini od 300.000 kuna za projekt izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta na gradskom području.

Potpora je ostvarena kroz Program podrške brdsko-planinskim područjima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije na koji je Grad Lepoglava prijavio navedeni projekt koji za cilj ima, boljom cestovnom povezanošću, poticati ravnomjerni i održivi razvoj naselja na brdsko-planinskom području Grada.

-Cestovna infrastruktura na području Grada Lepoglave na visokoj je razini zahvaljujući višegodišnjem kontinuiranom gradskom ulaganju u njen razvoj. Uz mobilnost naših građana, ona omogućava razvoj svih gradskih područja čineći dostupnima sve potencijale koje naš kraj ima. Uz izgradnju i modernizaciju, prometnice je važno i održavati što redovito i činimo. Uz vlastita, sredstva za to, kao i u ovom slučaju te za brojne druge projekte i programe, osiguravamo iz drugih izvora. Grad Lepoglava to čini kontinuirano i uspješno već dugi niz godina – poručio je gradonačelnik Marijan Škvarić.

www.sjever.hr/lepoglava.hr
23.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.