Now Reading:
Gornjostubički Dječji vrtić Jurek upisuje djecu u novu pedagošku godinu
Full Article 2 minutes read

Gornjostubički Dječji vrtić Jurek upisuje djecu u novu pedagošku godinu

Gornjostubički Dječji vrtić Jurek raspisao je Javni poziv za upis djece radi ostvarivanja redovitog programa predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2022./2023.

Upisi u Dječji vrtić vršit će se za djecu od navršenih godinu dana do polaska u osnovnu školu sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju u redoviti (desetosatni) program njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece rane i predškolske dobi koji su prilagođeni razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima koji će se provoditi u: 1 jasličku skupinu za 4 djece u dobi od navršene 1 godine do navršene 3 godine, 1 vrtićku skupinu za 6 djece od navršene 3 godine do navršenih 4 godina te 1 vrtićku skupinu za 2 djece od navršene 4 do navršenih 5 godina.

Zahtjev za upis podnose roditelji u pravilu ako stanuju na području na kojem djeluje Dječji vrtić Jurek, odnosno oni koji imaju interes za program koji nudi Dječji vrtić.

Popunjen i potpisan zahtjev za upis i obrazac za inicijalni razgovor zajedno s drugim propisanim prilozima podnosi se u zatvorenoj omotnici, osobno ili preporučenom poštom na adresu: Dječji vrtić Jurek, Gornja Stubica 49245, Novo naselje 4, Povjerenstvo za upis djece u Dječji vrtić Jurek u roku od 15 dana od dana objave ovog javnog poziva, odnosno od 2. svibnja do 16. svibnja 2022.

Sve ostale informacije kao i natječajna dokumentacija dostupne su na službenim internet stranicama Općine Gornja Stubica.

www.sjever.hr
01.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.