Now Reading:
Svečanom sjednicom Gradskog vijeća obilježen 770. rođendan grada Križevaca – Župan Koren: Pokazali ste da možete biti primjer ostalim gradovima
Full Article 2 minutes read

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća obilježen 770. rođendan grada Križevaca – Župan Koren: Pokazali ste da možete biti primjer ostalim gradovima

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća i dodjelom javnih priznanja proslavljen je 770. rođendan grada Križevaca. Svečanosti su ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovali župan Darko Koren, ujedno i izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske, predsjednik Županijske skupštine Damir Felak i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Sjednicu je otvorio predsjednik Gradskog vijeća Igor Frbežar, a potom se gradonačelnik Mario Rajn osvrnuo na proteklu godinu te poseban naglasak stavio na mlade.
-Želimo oživotvoriti ideju društvene participacije i s našim razlikama stvoriti novu vrijednost za naš grad i njegove ljude. Moramo vjerovati u mlade ljude i djecu, dati im priliku da stvaraju u svom gradu, omogućiti im što bolje obrazovanje i potaknuti ih da svoje talente iskoriste u Križevcima – poručio je Rajn.

Župan Koren istaknuo je kako su Križevci grad koji garantira razvoj i napredak posebno u vremenu u kojem smo svi živjeli u otežanim uvjetima.
-Ovo je prilika da se napravi rezime svega onog što je iza nas, a vi ste pokazali da možete biti primjer ostalim gradovima. Drago mi je da i kao županija imamo odlične odnose, svaki vaš uspjeh i naš je uspjeh. Pokazali smo da možemo riješiti sve nesporazume na korist građana. Iskreno vam čestitam vaš dan, jednako kao i svim nagrađenima za njihove uspjehe, to ste zaslužili svojim radom i dobrim djelima – naglasio je župan.

Prigodnim govorima obratili su se i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić koji je bio izaslanik predsjednika Republike Hrvatske, gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković koja je uputila čestitku u ime načelnika i gradonačelnika te zamjenik generalnog direktora Hrvatskih voda Davor Vukmirić.

Na kraju svečanosti dodijeljena su javna priznanja Grada.

foto: grad križevci
www.sjever.hr/kckzz.hr
26.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.