Now Reading:
VELIKO SRCE MEV-ovaca: čakovečki studenti u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji za Ukrajinu
Full Article 2 minutes read

VELIKO SRCE MEV-ovaca: čakovečki studenti u hvalevrijednoj humanitarnoj akciji za Ukrajinu

Studenti MEV-a još su jednom pokazali veliko srce i uključili se u pomoć onima kojima je to trenutno najpotrebnije, osobama koje su iz ratom pogođene Ukrajine pronašle svoj mir u Čakovcu i postale njihovi sugrađani.

MEV-ovci ni ovaj puta nisu mogli ostati ravnodušni na tragediju i patnju kakvu su prošli sada već njihovi sugrađani i uoči Uskrsa krenuli u hvalevrijednu humanitarnu akciju u kojoj su prikupili potrebne higijenske potrepštine za osobe izbjegle iz Ukrajine. Kako nam je kazala predsjednica Studenskog zbora Anamarija Feher, akcija je trajala dva tjedna, a odaziv je bio odličan.

-Ovo je bilo najmanje što smo mogli napraviti kako bismo im pomogli. Vjerujem da su se uključili svi studenti i u predblagdansko vrijeme opet pokazali veliko srce i odvojili od sebe kako bi pomogli onim najpotrebitijima – rekla je Feher.

U humanitarnoj akciji u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Čakovec prikupili su šest velikih kutija higijenskih potrepština, od dječjih pelena, dječje hrane i svega ostalog potrebnog za higijenu.

-Najbitnije nam je da je netko odlučio nešto donijeti – poručila je Feher te dodala kako će se u ovakve i slične akcije uvijek rado uključivati.

-Konstantno smo u kontaktu s Crvenim križem Čakovec pa ćemo vidjeti što će im biti potrebno i uključiti se – zaključila je.

abrkic / www.sjever.hr
20.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.