Now Reading:
BLAGDANSKI ŠOPING Evo kako (ne)će raditi trgovine i šoping centri na Uskrs i uskrsni ponedjeljak
Full Article 3 minutes read

BLAGDANSKI ŠOPING Evo kako (ne)će raditi trgovine i šoping centri na Uskrs i uskrsni ponedjeljak

Pred nama je najveći i najradosniji kršćanski blagdan i već se naveliko pripremamo kako bismo ukrasili svoje domove, ali i nabavili sve što nam je potrebno za blagdanski stol.

Naravno, u cijeloj toj gunguli jamačno ćemo nešto zaboraviti kupiti, bez nečega ostati! Na Uskrs trgovine i šoping centri neće raditi (što je dobra vijest za njihove djelatnike), ali ćemo na uskrsni ponedjeljak negdje nešto ipak moći kupiti.

Tportal je objavio radno vrijeme pojedinih trgovina i šoping centara, a mi prenosimo informacije:

Konzumove trgovine ne rade na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak. U subotu 16. travnja sve će prodavaonice raditi prema regularnom radnom vremenu.

Sve će prodavaonice Lidla na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak biti zatvorene. U subotu, uoči Uskrsa, trgovine Lidla radit će prema uobičajenom radnom vremenu.

Svi Sparovi supermarketi u Hrvatskoj bit će zatvoreni na Uskrs, dok će na Uskrsni ponedjeljak trgovine biti otvorene od 8 do 14 sati. Izuzetak su poslovnice u zadarskom šoping centru Supernova i na zagrebačkom Tuškancu, koje će i na Uskrsni ponedjeljak biti zatvorene.

I hipermarketi Interspar na Uskrs će biti zatvoreni dok će na Uskrsni ponedjeljak raditi do 21 sat. Točan raspored provjerite ovdje.

Na Uskrs Plodine ne rade, no na Uskrsni ponedjeljak radit će po nedjeljnom radnom vremenu ta ga za pojedini supermarket možete provjeriti ovdje.

Sve prodavaonice Kauflanda bit će zatvorene na sam Uskrs, kao i na Uskrsni ponedjeljak. 

Müller neće raditi na Uskrs dok će u ponedjeljak pojedine trgovine biti otvorene do 13 ili 14 sati, a dio će ih biti zatvoren. O radnom vremenu svake pojedinačne poslovnice informirajte se ovdje

Trgovine dm-a na Uskrs će biti zatvorene, a većina njih neće raditi ni na Uskrsni ponedjeljak, osim dućana u trgovačkim centrima. O radnom vremenu svake pojedinačne prodavaonice možete se informirati putem dm-ove internetske stranice.

Trgovine u Trgovačkom centru Lumini na Uskrs neće raditi, ali na uskrsni ponedjeljak sve će trgovine, osim Konzumove, biti otvorene od 9 do 21 sat. Twister igraonica radit će od 9 do 21 sat, Medonja Grill od 11 do 20, Medonja Bowling & Pub: od 11 do 23, Brooklyn caffe bar od 8 do 22, kao i Leggiero, CineStar: će raditi od 10.30 do 23 sata, a Rebuy Stars od 00 do 24 sata.

City Centri One na Uskrs ne rade, a u ponedjeljak su otvoreni prema redovnom radnom vremenu. Detalje pronađite ovdje.

Westgate neće raditi na Uskrs dok u ponedjeljak radi do 21 sat.

Trgovine i usluge u Avenue Mallu za Uskrs većinom ne rade, a kako rade na Uskrsni ponedjeljak, pogledajte ovdje.

Trgovine i usluge u Arena centru za Uskrs ne rade. Na Uskrsni ponedjeljak veći dio njih radi po redovnom radnom vremenu.

Pojedini centri Supernove neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak dok će ostali nakon neradne nedjelje u ponedjeljak biti otvoreni do 21 sat. Ovdje možete pogledati radno vrijeme svakog trgovačkog centra.

a.kučić/sjever.hr/tportal.hr
15.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.