Now Reading:
Tražite zaposlenje? Donosimo ponudu top 10 poslova na sjeveru Hrvatske
Full Article 2 minutes read

Tražite zaposlenje? Donosimo ponudu top 10 poslova na sjeveru Hrvatske

Tražite zaposlenje? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Promming d.o.o. zapošljava Voditelja projekta u Čakovcu. Rok za prijavu je 05.04.2022. Poslodavac nudi stalni radni odnos u uspješnoj tvrtki, bonuse i nagrade, službeni mobitel, naknadu za trošak prijevoza te brojne druge pogodnosti. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno-transportnog radnika (m/ž) u Novom Marofu. Poslodavac nudi plaćen puni iznos prijevoza, naknadu za topli obrok, ostale bonuse te Multisport karticu. Možete se prijaviti do 31.03.2022. putem brze prijave.

Hanjes d.o.o. traži Skladištara (m/ž). Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki, Varaždin. Za posao je obavezna praktična provjera traženog znanja, sposobnosti i vještina. Prijavite se do 21.04.2022. brzo i jednostavno pute brze prijave.

Mitel d.o.o. traži Elektroinstalatera (m/ž) i Servisera rashladne i klimatizacijske opreme (m/ž). Rad se izvršava na području Krapinsko-zagorske županije. Rok za prijavu je 01.04.2022. Prijavite se putem brze prijave.

Labos d.o.o. zapošljava Projektanta konstrukcija – statičara (m/ž) u Varaždinu. Prijave traju do 17.04.2022. Očekuje vas rad na zanimljivim projektima. Prijavite se putem linka.

KTC d.d. traži Skladišnog radnika u poljoljekarni (m/ž) u Murskom Središću. Poželjan je položen tečaj za viljuškaristu. Prijave se zaprimaju do 01.04.2022. ovdje.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava Prvostupnika / Tehničara strojarske struke (m/ž) u Varaždinu. Potrebno je dobro znanje i vještine rada u programima AS Office, AutoCAD i Revit. Prijaviti se možete do 31.03.2022. putem brze prijave.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž) u Varaždinu. Rok za prijavu je 31.03.2022. Posao uključuje projektiranje, stručni nadzor i konzultantske usluge. Prijaviti se možete putem linka.

Fil-art d.o.o. traži Aplikatora folija (m/ž) u Krapini. Prijave traju do 28.03.2022. Poslodavac nudi prigodne nagrade za zaposlenike, plaćene troškove prijevoda, stalni radni odnos i dnevnice za terenski rad. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Buffet Piccolo zapošljava Konobara (m/ž) u Zaprešiću. Poslodavac traži 2 izvršitelja sa iskustvom ili voljom za učenjem i stjecanjem novih vještina. Prijave se zaprimaju do 01.04.2022. putem brze prijave.

www.sjever.hr
26.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.