Now Reading:
NA VARAŽDINSKI STADION STIŽU MLADI VATRENI Šutalo i Vušković najavili: Čekaju nas teške i bitne utakmice!
Full Article 2 minutes read

NA VARAŽDINSKI STADION STIŽU MLADI VATRENI Šutalo i Vušković najavili: Čekaju nas teške i bitne utakmice!

Na Gradski stadion u Varaždinu stiže mlada reprezentacija koja će danas odmjeriti snage s Austrijom, a u utorak s Finskom. Riječ je o kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2023., a iako je iza mladih Vatrenih šest pobjeda očekuju ih dvije teške i bitne utakmice protiv dviju dobrih i motiviranih ekipa.

Mlada nogometna reprezentacija za nadolazeće kvalifikacijske utakmice priprema se u Varaždinu, a Boško Šutalo i Mario Vušković otkrili su što je doprinijelo ovako fantastičnom otvaranju kvalifikacija, ali i što očekuju od ovih utakmica.

Iako su protiv Austrije već odnijeli pobjedu u studenom prošle godine, Šutalo je naglasio kako je pred njima teška, bitna i drugačija utakmica nego što je bila tada.

– Mislim da su oni puno kvalitetniji, da će biti puno jači i motiviraniji. Oni nemaju što izgubiti, a mi naravno idemo na pobjedu. Imamo šest pobjeda i želimo se što prije plasirati na Europsko prvenstvo tako da je pred nama zanimljiva utakmica. Dat ćemo sve od sebe, bit ćemo na 100 posto i naravno da idemo po tri boda – rekao je Šutalo.

Nakon Austrije, očekuju ih Finci, ekipa s kojom su već odmjerili snage u rujnu prošle godine i također upisali pobjedu.

-Bila je to jako teška utakmica i moramo biti maksimalno oprezni i motivirani jer je riječ o jednoj odličnoj ekipi i naravno, kao i protiv Austrije idemo po tri boda – naglasio je Šutalo.

Mladi Vatreni odlično su startali i sa šest pobjeda otvorili ovaj kvalifikacijski ciklus, a Šutalo je istaknuo kako kvalitetna ove momčadi nije upitna. Prema njegovim riječima, tajna je u zajedništvu i činjenici da su na svakom okupljanju sve bolji.

-Imamo maksimalni broj bodova, nismo poraženi, srušili smo nekoliko rekorda i naravno nastojat ćemo do kraja pobjeđivati – rekao je Šutalo koji je za mlade Vatrene već upisao 17 nastupa.

Vušković je pojasnio kako očekuju da će ih Austrija napasti od prve minute i ići na pobjedu, pa je pred njima itekako težak posao.

-Od prve sekunde moramo ući u utakmicu s maksimalnim pristupom i mislim da ćemo na kraju osvojiti tri boda. Cijela ekipa ima jedno zajedništvo i mislim da nas je to krasilo kroz cijeli kvalifikacijski ciklus i samo tako trebamo nastaviti. Finci su dobra ekipa, ne smijemo ih podcjenjivati, ali prvo smo fokusirani na Austriju, a onda ćemo razmišljati o Fincima – kazao je Vušković.

tklopotan / www.sjever.hr
25.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.