Now Reading:
Značajna investicija vrijedna 15 milijuna kuna – gradonačelnik Mišel Jakšić obišao radove u naseljima Starigrad i Draganovec!
Full Article 1 minutes read

Značajna investicija vrijedna 15 milijuna kuna – gradonačelnik Mišel Jakšić obišao radove u naseljima Starigrad i Draganovec!

Gradonačelnik Mišel Jakšić i direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras nastavili su s obilaskom radova koji se provode u sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Koprivnica“. Danas, 24. ožujka su obišli radove u prigradskim naseljima Starigrad i Draganovec.

– Starigrad i Draganovec su dva mjesna odbora koja se šire i zato nam je drago što aglomeracijom rješavamo vodovod i kanalizaciju te stvaramo preduvjete za ostalu komunalnu infrastrukturu koju ćemo sigurno dovesti. Vrijednost radova koji se izvode je 15 milijuna kuna i mislim da pojedinačno nismo nikad u povijesti imali takvo ulaganje u jednom intervalu u ove mjesne odbore – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

– Ovom investicijom je planirana izgradnja 5,2 kilometara kanalizacijske mreže i oko dva kilometra vodovodne mreže. Uglavnom se radi o produžecima postojeće mreže. Najveći dio investicije provodi se u ulici Galovićev breg gdje se izvodi 1350 metara kanalizacijske mreže – objasnio je direktor Koprivničkih voda Zdravko Petras.

Planirani završetak radova je do jeseni ove godine.

www.sjever.hr/koprivnica.hr
24.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.