Now Reading:
KAPITALAN PROJEKT SE NASTAVLJA Radovi na Aglomeraciji Ivanec teku planiranom dinamikom – evo što je trenutno u tijeku
Full Article 1 minutes read

KAPITALAN PROJEKT SE NASTAVLJA Radovi na Aglomeraciji Ivanec teku planiranom dinamikom – evo što je trenutno u tijeku

Golemi radovi na izgradnji i sanaciji sustava odvodnje otpadnih voda Aglomeracija Ivanec napreduju prema planiranoj dinamici, poručuju iz Ivkom-voda d.o.o. Ivanec, koje su investitor i nositelj ovog ulaganja vrijednog 28,8 milijuna eura.

Lijepo vrijeme i dalje ide na ruku izvođačima što oni koriste za radove na iskopima, polaganju kanalizacijskih kolektora i izvođenju priključaka. Ovi radovi vrijedni su 16,84 milijuna eura.

Kao što je i bilo najavljeno, započeli su radovi uz državnu cestu D35 i to od ulaska u naselje Kaniža prema raskrižju za Vuglovec. Nakon iskopa i polaganja kolektora, radovi se nastavljaju prema Ivancu.

Trenutno se dovršava se i polaganje kolektora u gornjem dijelu Kaniže, a nakon toga kreću radovi u Gečkovcu. U tijeku su radovi na polaganju kolektora 8 u Ulici Pahinsko i u Jaminama, a nastavljeni su i u Ivanečkom Naselju na polaganju kolektora 15. U tijeku su pripreme za otvaranje aglomeracijskih radova u Jerovcu.

U sklopu Aglomeracije Ivanec predviđena je gradnja ukupno 36 kilometara nove kanalizacije, a daljnjih 4,2 kilometra cijevi sanirat će se specijalnim postupkom bez kopanja. U ožujku će se radovi provoditi u Varaždinskoj, Kumičićevoj, Kovačićevoj i Trakošćanskoj ulici.

www.sjever.hr / ivanec.hr
22.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.