Now Reading:
Tražite zaposlenje? Saznajte što se nudi na sjeveru Hrvatske!
Full Article 2 minutes read

Tražite zaposlenje? Saznajte što se nudi na sjeveru Hrvatske!

Tražite zaposlenje? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava Recepcionera (m/ž), Konobara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž). Djelatnici se primaju u stalni radni odnos. Rad se izvršava u Oroslavju. Prijaviti se možete do 23.03.2022. putem linka.

Plinka – Puh d.o.o. traži Djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Rok za prijavu je 01.04.2022. Poslodavac omogućuje napredak unutar tvrtke, stalna primanja te zapošljavanje umirovljenika. Prijavite se putem brze prijave.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava Prvostupnika / Tehničara strojarske struke (m/ž) u Varaždinu. Potrebno je dobro znanje i vještine rada u programima AS Office, AutoCAD i Revit. Prijaviti se možete do 31.03.2022. putem brze prijave.

iC artprojekt d.o.o. zapošljava Diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž) u Varaždinu. Rok za prijavu je 31.03.2022. Posao uključuje projektiranje, stručni nadzor i konzultantske usluge. Prijaviti se možete putem linka.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno-transportnog radnika (m/ž) u Novom Marofu. Poslodavac nudi plaćen puni iznos prijevoza, naknadu za topli obrok, ostale bonuse te Multisport karticu. Možete se prijaviti do 31.03.2022. putem brze prijave.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava Asistenta za poslovnu inteligenciju (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac nudi moderan pristup radu i moderne tehnologije, povremeni rad od kuće i fleksibilno radno vrijeme te ostale pogodnosti. Prijave se zaprimaju do 21.03.2022. putem brze prijave.

Vili Comerce d.o.o. traži Automehaničara (m/ž) u Zaboku. Rok za prijavu je 26.03.2022. Posao obuhvaća rad u servisnoj radioni na održavanju i popravku viličara te rad na terenu. Prijavite se ovdje.

KTC d.d. traži Kuhara (m/ž) i Konobara (m/ž) u Prelogu. Rok za prijavu je 25.03.2022. Potrebni su im djelatnici sa završenom SSS ugostiteljskog smjera. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž) u Čakovcu. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika. Prijave se zaprimaju do 31.03.2022. putem brze prijave.

Aquapark Adamovec traži Samostalnog kuhara / Glavnog kuhara (m/ž) u Adamovcu. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 13000kn do 15000kn neto te od kandidata zahtijeva radno iskustvo od minimalno 4 godine i sposobnost samostalnog organiziranja cjelokupnog rada kuhinje. Prijave se zaprimaju do 07.04.2022. putem brze prijave.

www.sjever.hr
19.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.