Now Reading:
OŠ Antuna Mihanovića Klanjec ostvarila potporu KZŽ za projekt “Naše mjesto za zabavno učenje”
Full Article 2 minutes read

OŠ Antuna Mihanovića Klanjec ostvarila potporu KZŽ za projekt “Naše mjesto za zabavno učenje”

U Krapini su u srijedu krapinsko- zagorski župan Željko Kolar i zamjenica župana Jasna Petek uručili ugovore korisnicima koji su ostvarili pravo na potporu Krapinsko-zagorske županije kroz Javni poziv za prijavu prijedloga za participativni dječji proračun. Ukupno su pristigle 23 prijave, a dječji gradonačelnici i gradonačelnice, odnosno načelnici i načelnice odabrali su 12 projekata za financiranje.

Vijeće učenika Osnovne škole Antuna Mihanovića Klanjec prijavilo je svoj projekt “Naše mjesto za zabavno učenje” te je za njegovu realizaciju ostvarilo financijsku potporu u iznosu od 20 tisuća kuna.

U pratnji ravnateljice Melite Ulama ugovor je u ime klanječkih učenika u Krapini primio Roko Kroflin.

Župan Kolar čestitao je dobitnicima sredstava i dječjim gradonačelnicima i načelnicima koji su na kraju za financiranje izabrali 12 projekata vrijednosti 209.344,25 kuna.

– U ovim godinama dobili ste veliko iskustvo da ste svjesni toga da ako ste proaktivni, imate ideju, volju i želju da to realizirate i oko sebe okupite ekipu koja će vam pomoći da to ostvarite onda je sve moguće. U budućem životu i nastavku školovanja ili poslu ovo iskustvo sigurno će vam dobro doći – naglasio je župan Kolar dodavši kako provođenje ovog javnog poziva predstavlja jednu od brojnih aktivnosti koje dokazuju kako je Krapinsko-zagorska županija pravi prijatelj djece.

www.sjever.hr
19.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.