Now Reading:
Varaždince na Maksimiru očekuje ekipa Dinama II – Kovačević: Čeka nas teška utakmica, no vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat!
Full Article 2 minutes read

Varaždince na Maksimiru očekuje ekipa Dinama II – Kovačević: Čeka nas teška utakmica, no vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat!

NK Varaždin u nedjelju u 13 sati na stadionu Maksimir očekuje dobra i talentirana momčad Dinama II, no u 21. kolo Druge HNL ući će kao vodeći na ljestvici. Naime, nakon prošlotjedne pobjede protiv BSK, Varaždin i dalje čvrsto drži prvo mjesto s 2 boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Rudeš.

I sam trener Mario Kovačević najavio je kako ih očekuje teška utakmica. Ipak, ako na Maksimiru žele nešto napraviti, a žele, moraju biti pravi.

-Idemo utakmicu po utakmicu. S BSK je dobro završilo, imamo još dva treninga da se dobro pripremimo. Situacija u ekipi dosta je dobra i u konkurenciji imamo dovoljno igrača – rekao je Kovačević dodavši kako se u ekipu nakon ozljede vraćaju Igrec i Vugrinec.

No, Varaždinci će na Maksimir ipak u oslabljenom sastavu jer kapetan Postonjski zbog tri žuta kartona neće nastupiti.

-Pokazali smo da bez svakog igrača možemo svakoga pobijediti. Ovaj tjedan dobro se pripremamo, dečki dobro rade i vjerujem da ćemo biti pravi što moramo ako želimo tamo nešto napraviti, a želimo – kazao je Kovačević.

Iako su prvi na ljestvici, Kovačević previše ni ne gleda poredak, već naglašava da ako žele nešto napraviti moraju pobjeđivati.

– Igramo protiv jedne talentirane ekipe, to su igrači koji se predodređeni da danas, sutra igraju u prvoj ekipi, Europi i za hrvatsku reprezentaciju i znamo koliko je to dobra i kvalitetna momčad. Moramo prije svega igrati čvrsto, a mjesto na tablici pokazuje da možemo protiv svakoga igrati, pa tako i protiv Dinama. Ne smijemo dozvoliti da se razigraju jer oni mogu svakoga pobijediti i kod kuće uglavnom svakoga pobjeđuju – pojasnio je Kovačević te dodao kako ih očekuje jedna teška utakmica protiv dobrog i talentiranog protivnika.

Iako druga ekipa Dinama nema rezultatski imperativ pa će igrati neopterećeno, Kovačević ističe da su oni kao momčad uigrani tako da žele pobijediti što i sam očekuje od svojih igrača pa vjeruje da će u subotu biti pravi i vratiti se kući s pozitivnim rezultatom.

tklopotan / www.sjever.hr
18.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.