Now Reading:
Ozlijeđen biciklist, dvoje vozača na otrježnjenju
Full Article 2 minutes read

Ozlijeđen biciklist, dvoje vozača na otrježnjenju

hitna

Jučer oko 10.50 sati u Varaždinu je u prometnoj nesreći ozlijeđena jedna osoba, informacije su iz PU varaždinske.

Žena starosti 50 godina upravljala je osobnim vozilom Trenkovom ulicom iz smjera Kurelčeve ulice u smjeru Međimurske. Dolaskom do raskrižja s Trenkovom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom je ušla u raskrižje, a da prethodno nije propustila bicikl kojim je ulicom Ognjena Price upravljao 74-godišnjak. Uslijed udara biciklist je pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Jučer u 17.35 sati u Ludbregu su policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili 44-godišnju ženu. Provjerama je utvrđeno da je vozilom upravljala pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.24 g/kg i u vrijeme kada joj je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije. Zbog navedenih prekršaja i bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićena je i dovedena u Policijsku postaju Ludbreg gdje je zadržana do otriježnjenja.

Jučer u 11.45 sati u Varaždinskoj ulici u Sračincu, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin zaustavili su 55-godišnjaka. Provjerama je utvrđeno da je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.97 g/kg. Zbog bojazni da će i dalje činiti prekršaje uhićen i doveden u Policijsku postaju Varaždin gdje je zadržan do otriježnjenja.

www.sjever.hr
09.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.