Now Reading:
Gradu Ludbregu odobren projekt „STOP cyberbullyingu“ – Gradonačelnik Bilić: Želimo povećati razinu znanja o nasilju na internetu
Full Article 1 minutes read

Gradu Ludbregu odobren projekt „STOP cyberbullyingu“ – Gradonačelnik Bilić: Želimo povećati razinu znanja o nasilju na internetu

Gradu Ludbregu kao nositelju odobren je projekt naziva Projekt „STOP cyberbullyingu“ od strane Zaklade Sveti Mihael u iznosu od 6.000,00 kuna.

Projekt će se provoditi osam mjeseci na području i usmjeren je na učenike od 5. do 8. razreda kao primarne ciljane skupine. Osnovni cilj projekta„STOP cyberbullyingu“ je stvoriti sigurno i poticajno okruženje za svu djecu u školi i rad na prevenciji nasilja. 

U planu je povezati različite dionike u lokalnoj zajednici s ciljem širenja informacija o nasilju na internetu te načinima prevencije takvog ponašanja. Aktivnosti koje će se provoditi odnose se na povezivanje i suradnju različitih dionika, provedba edukacije učenika, izrada e-priručnika o nasilju na internetu, provedbu interaktivnih tečajeva i kvizova za djecu te na provedbu informativne kampanje s ciljem osiguranja vidljivosti projekta putem dostupnih online i offline kanala.

-Projektom želimo povećati razinu znanja o nasilju na internetu učenicima od 5. do 8. razreda, potaknuti suradnju između lokalne zajednice, škole i roditelja da se nasilje među učenicima svede na najmanju moguću razinu te spriječiti pojavu nasilnih ponašanja među djecom – rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

www.sjever.hr/ludbreg.hr
09.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.