Now Reading:
Svi čestitali Dan žena na FB slikom cvijeća. Jedna saborska zastupnica objavila uz čestitku crvenu štiklu u razrušenom pogonu. Pomognite nam – što je mislila poručiti tom slikom?
Full Article 2 minutes read

Svi čestitali Dan žena na FB slikom cvijeća. Jedna saborska zastupnica objavila uz čestitku crvenu štiklu u razrušenom pogonu. Pomognite nam – što je mislila poručiti tom slikom?

Naravno da su brojne političarke i političari iskoristili današnji dan da pripadnicama ljepšeg spola preko FB-a čestitaju Dan žena. U ovom tekstu ne analiziramo tko, već na koji način odnosno kojom ilustracijom je to učinio.

Pa krenimo redom. Nekadašnji predsjednik Skupštine Varaždinske županije, Mladen Greguraš, odlučio se na klasiku – sliku buketa ruža. Načelnik Općine Goričan, Emanuel Sinković, izabrao je tulipane dok se bivši načelnik Općine Beretinec, Igor Kos, također odlučio za ružu.

Saborska zastupnica Andreja Marić uz podulju objavu odlučila se i za ruže, ali i tulipane. Za bijele tulipane se odlučio i župan Varaždinske županije Anđelko Stričak. Bijele tulipane, ali, naravno, uz plavu podlogu.

Cvijećem je Dan žena čestitao i njegov stranački kolega i saborski zastupnik Siniša Jenkač koji se također odlučio za klasiku – ruže, kao i načelnik susjedne Općine Ljubešćica, Nenad Horvatić.

Ruže su bile izbor i načelnik Marije Bistrice, Josipa Miličkog, dok je župan Krapinsko-zagorske županije, Željko Kolar, zdravstvene djelatnice širom županije razveselio karanfilima.

Na nešto ekstravagantniji foto se odlučila saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora. Crvena štikla u napuštenom i devastiranom proizvodnom pogonu.

Saborski zastupnik Damir Habijan odlučio se na foto mlade žene koja diže utege, njegov prepoznatljiv stil.

s.kalajdžija / www.sjever.hr
08.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.