Now Reading:
ODLIČNE VIJESTI ZA MEĐIMURSKE STUDENTE: Županija objavila natječaj za jednokratne financijske potpore koje ove godine iznose čak 800 kuna – evo kako do njih
Full Article 1 minutes read

ODLIČNE VIJESTI ZA MEĐIMURSKE STUDENTE: Županija objavila natječaj za jednokratne financijske potpore koje ove godine iznose čak 800 kuna – evo kako do njih

Međimurska županija objavila je natječaj za dodjelu jednokratnih financijskih potpora redovnim studentima za akademsku godinu 2021. / 2022. Kako je već i najavljeno, potpore će ove godine biti čak 33 posto veće u odnosu na prošlu godinu i iznosit će 800 kuna što je još jedan dokaz kako Međimurska županija ulaže u obrazovanje svojih stanovnika.

Ove potpore dodjeljuju se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u akademskoj godini 2021. / 2022. upisani na bilo koju javnu ili privatnu visokoškolsku ustanovu u Hrvatskoj, Europskoj uniji ili inozemstvu.

Postupak prijave odvija se ovdje, a za prijavu na natječaj potrebno je dostaviti ispisane i vlastoručno potpisane prijave primljene elektroničkom poštom, original potvrde visokoškolske ustanove o upisu u akademsku godinu 2021./2022. u statusu redovnog studenta ili odgovarajući elektronički zapis iz sustava e-Građani te presliku osobne iskaznice ili elektronički zapis o prebivalištu iz sustava e-Građani.

Potrebna dokumentacija šalje se isključivo poštom na adresu Međimurske županije, Upravni odjel za obrazovanje i kulturu, Ruđera Boškovića 2, Čakovec, s naznakom „Prijava za dodjelu jednokratne potpore studentima“ najkasnije do 31. ožujka.

www.sjever.hr / medjimurska-zupanija.hr
02.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.