Now Reading:
Varaždinci idu po treću pobjedu u nizu!!! Hoće li pasti i Inter?
Full Article 2 minutes read

Varaždinci idu po treću pobjedu u nizu!!! Hoće li pasti i Inter?

Nogometaše NK Varaždina u subotu od 15 sati očekuje u Varaždinu susret 18. kola Druge HNL protiv Intera iz Zaprešića u kojoj Varaždinci traže treću pobjedu u nizu u nastavku prvenstva. Pobjeda bi ujedno značila i ostanak na vrhu tablice.

Trener Varaždina Mario Kovačević govoreći o predstojećem izazovu najavio je kako je cilj odigrati što bolju utakmicu i doći do nove pobjede. Kazao je da želja mora biti kao u prva dva dosadašnja kola u nastavku i da ako će želja i htjenje biti na visini ni pobjeda neće izostati.

Za momčad iz Zaprešića, iako su slabije plasirani na tablici, kaže da ih treba respektirati i da imaju jako dobru tranziciju. Po njemu Inter je opasnija momčad od Cibalije koju je Varaždin u prošlom kolu pobijedio golom pri samom kraju susreta.

Ističući kvalitete sastava iz Zaprešića Kovačević je upozorio da momčad ima čvrstu obranu, odličnu sredinu dok najveća opasnost prijeti preko sjajnih pojedinaca iz napada. Po Kovačevići ključno je da se što ranije postigne gol protiv Intera.

Igrački kadar domaćeg sastava je dobar, iako par igrača ima malih problema, što je i normalno budući se naporno radilo na pripremama.

-Složit ćemo najbolju ekipu koja će u 90 minuta dati sve od sebe. Imam širok kvalitetan kadar i ne bi trebalo biti problema – završio je trener NK Varaždina koji je pozvao navijače da u subotu u što većem broju dođu na tribine.

Inače, nakon  17. kola Varaždinci su vodeći u Drugoj HNL s 33 boda, dok je Inter na 10. mjestu,  a osvojio je 22 boda u 17 utakmica.

s. kalajdžija/sjever.hr
24.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.