Now Reading:
Antolić Vupora: SDP je jedina oporba u Skupštini Varaždinske županije. Neki nakon neuspjele političke trgovine tek sada dolaze sebi
Full Article 2 minutes read

Antolić Vupora: SDP je jedina oporba u Skupštini Varaždinske županije. Neki nakon neuspjele političke trgovine tek sada dolaze sebi

Za razliku od Reformista koji godinama ponavljaju da mogu sa svima surađivati i trgovati na političkoj sceni SDP je od prvog dana jedina oporba u Skupštini Varaždinske županije. Argumentirano smo to dokazali budući smo, između ostalog, bili jedini koji smo glasali protiv proračuna Varaždinske županije.

U cijelosti prenosimo priopćenje:

Predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora podsjeća na tu činjenicu sve one koji sada u javnom prostoru iznose netočne informacije i pokušavaju zamagliti svoje političke odluke.

-Da ćemo biti konstruktivna oporba rekli smo jasno na početku mandata. Osim što smo konstruktivna mi smo i jedina oporba u Skupštini iako neki, nakon što nakon gubitka vlasti nisu uspjeli zadovoljiti niti sačuvati svoje kadrovske apetite, tek sada kreću u kritiku vladajućih. Mi svoj politički stav i odluku imamo od prvog dana i tako se ponašamo, za razliku od onih koji se tek sada “mijenjaju” – poručila je Antolić Vupora dodajući da se SDP u svojim nastupima nikada nije niti neće koristiti bahatim stavom već samo argumentima i konstkruktivnim prijedlozima.

-Upravo oni koji čuvaju HDZ-ovu vlast na nacionalnoj razini, a na lokalnoj se grčevito bore sačuvati svoje pozicije, nemaju pravo drugima dijeliti lekcije. Ono što mogu je na sljedećoj sjednici pažljivo slušati i učiti kako se vjerodostojno zastupaju politički stavovi i opravdava povjerenje dobiveno od građana – zaključila je Antolić Vupora.

www.sjever.hr
23.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.