Now Reading:
U potrazi ste za poslom? Donosimo TOP 10 poslova na sjeveru Hrvatske!
Full Article 3 minutes read

U potrazi ste za poslom? Donosimo TOP 10 poslova na sjeveru Hrvatske!

U potrazi ste za poslom? Onda je ovaj tekst stvoren za vas . U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Orion d.o.o. traži Vozača / Dostavljača – C kategorija (m/ž). Rad se izvršava na području Hrvatske, EU, BiH, Srbije. Poslodavac nudi stalni radni odnos, stimulativna primanja, plaćene putne troškove, naknadu za topli obrok i dnevnice. Prijaviti se možete do 16.02.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava Agenta u korisničkoj službi za finski jezik (m/ž). Rad se izvršava u Varaždinu, a rok za prijavu je 21.02.2022. Poslodavac nudi profesionalni rast u međunarodnoj kompaniji, dodatne dane godišnjeg odmora, božićnice, jubilarne nagrade i mnoge druge pogodnosti. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Hanjes d.o.o. zapošljava Kontrolora kvalitete (m/ž). Mjesta rad su Trnovec Bartolovečki i Varaždin. Traži se kandidat sa završenom minimalno srednjom stručnom spremom tehničkog ili strojarskog smjera te s iskustvom u metaloprerađivačkoj industriji. Prijave se zaprimaju do 18.02.2022. putem brze prijave.

KTC d.d. zapošljava Kuhara (m/ž) i Konobara (m/ž) u Prelogu. Od kandidata se očekuje zahtijeva završena srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijave se zaprimaju do 25.03.2022. putem brze prijave.

Buffest Piccolo zapošljava Konobara (m/ž) u Zaprešiću. Poslodavac traži 2 izvršitelja sa iskustvom ili voljom za učenjem i svldavanjem novih vještina. Prijave se zaprimaju do 22.02.2022. putem linka.

iC artprojekt d.o.o. traži Tajnika (m/ž) u Varaždinu. Prijaviti se možete do 15.02.2022. Posao uključuje primanje telefonskih poziva, plaćanje računa i vođenje raznih evidencija. Prijavite se putem brze prijave.

Kadus d.o.o. zapošljava Pogonskog električara / Strojobravara / Elektromontera (m/ž). Mjesto rada je Cerje Nebojse. Prijave traju do 13.02.2022. Poslodavac uz stimulativna primanja nudi prijavoz i subvencije za topli obrok. Prijavite se ovdje.

Plinka – Puh d.o.o. traži Djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Rok za prijavu je 01.04.2022. Poslodavac omogućuje napredak unutar tvrtke, stalna primanja te zapošljavanje umirovljenika. Prijavite se putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž) na području Čakovca. Prijaviti se možete do 20.02.2022. Posao uključuje gradski i međugradski prijevoz putnika. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje. Prijave traju do 03.03.2022. Rad se izvršava u četiri smjene, a poslodavac nudi naknadu za topli obrok, organizirani prijavoz, stalna primanja te regrese i božićnice. Prijavite se brzo i jednostavno ovdje.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

www.sjever.hr

11.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.