Now Reading:
Dejana Nemčića, najboljeg učitelja geografije na svijetu, ugostila zamjenica zagrebačkog gradonačelnika
Full Article 1 minutes read

Dejana Nemčića, najboljeg učitelja geografije na svijetu, ugostila zamjenica zagrebačkog gradonačelnika

Povodom sudjelovanja na najvećoj obrazovnoj konferenciji za učitelje na svijetu u Dubaiju, najboljeg svjetskog učitelja geografije, Dejana Nemčića iz zagrebačke Osnovne škole Ive Andrića ugostila je zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Danijela Dolenec.

Nemčić će u Dubaiju biti govornik i ambasador Grada Zagreba i Republike Hrvatske, a na konferenciju putujue uz financijsku podršku Grada.

Osim konferencije, teme razgovora bile su i promocija grada Zagreba u Dubaiju, obrazovanje u Zagrebu te dolazak indijskog izaslanstva najveće obrazovne nagrade na svijetu „Global Teacher Award“ u Zagreb.

Zamjenica gradonačelnika zahvalila je Nemčiću na promicanju Zagreba, zagrebačkih škola i učitelja u svijetu te istaknula kako uspjeh ove škole može biti poticaj ostalim zagrebačkim školama. Naglasila je kako će ovakva iznimna postignuća pojedinaca i škola uvijek imati svesrdnu podršku Grada.

Kažimo i kako su pozivu Nemčića na konferenciju u Dubaiju prethodile brojne nagrade koje je dobio, među kojima se ističe Nagrada za najboljeg učitelja svijeta 2020., godišnja nagrada Najbolji učitelj geografije u Hrvatskoj, ulazak u finale izbora za Osobu godine u Hrvatskoj te Medalja Grada Zagreba.

www.sjever.hr/zagreb.hr
09.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.