Now Reading:
Današnji datum u numerologiji ima posebno značenje, osobito za žene – evo kako najbolje iskoristiti „magiju” 2.2.2022.!
Full Article 2 minutes read

Današnji datum u numerologiji ima posebno značenje, osobito za žene – evo kako najbolje iskoristiti „magiju” 2.2.2022.!

Danas je drugi dan drugog mjeseca u 2022. godini – 2.2.2022.!

Simbolika samog broja dva koji se ovdje više puta ponavlja je snažna i važna. Broj dva u numerologiji se povezuje s partnerstvom, timskim radom i suživotom.

Ovaj broj predstavlja vezu jedan na jedan s drugom osobom, a osim toga može predstavljati i dvije suprotstavljene strane, Yin i Yang. Međutim, i tu se vraćamo na na činjenicu da su neke stvari, iako se mogu podijeliti na dva dijela, jače zajedno, piše Zadovoljna.hr.

Na datume koji uključuju broj 2, sreća koju on donosi prelijeva se na stvarni život, što 2.2.2022. čini posebno sretnim datumom. Naime, što se broj 2 više puta ponavlja, njegova energija se povećava.

Posebno značenje ima za žene koje na današnji dan mogu očekivati izuzetna događanja koja im mogu otkriti neke nove sfere života. Prema numerolozima, 2.2.2022. je čaroban datum za žensku energiju. Tvrde da se na današnji dan sve počinje mijenjati u skladu s jedinstvenom ženskom energijom i intuicijom.

Žene će tijekom ovog dana imati podršku svemira u stvaranju izuzetnih, predivnih djela. Važno je samo da iskoriste trenutak i takvu energiju usmjere na pravi način.

Neke žene možda su pred “magični” 2. veljače osjetile potištenost i strah od promjena, ali to je normalno i taj osjećaj će nestati.
Na kojih pet načina najbolje iskoristiti “magiju” 2.2.2022. godine i niza brojeva 2-2-2-2-2, pogledajte ovdje

foto: pixabay

www.sjever.hr/zadovoljna.hr
02.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.