Now Reading:
ZIMA IM NE SMETA Ivanec nastavlja s jednim od najvećih ulaganja u modernizaciju prometne infrastrukture – evo o čemu je riječ
Full Article 2 minutes read

ZIMA IM NE SMETA Ivanec nastavlja s jednim od najvećih ulaganja u modernizaciju prometne infrastrukture – evo o čemu je riječ

Unatoč zimi, na području Grada Ivanca nastavljeno je jedno od najvećih ulaganja u modernizaciju prometne i prateće infrastrukture.

Riječ je o nastavku radova u Ulici Petra Preradovića koja je od prošle jeseni jedno veliko gradilište, a cijela investicija vrijedna je čak 2,52 milijuna kuna.

Trenutno su u tijeku radovi u glavnoj ulici koja se proširuje na puni profil od šest metara, a u tijeku su i pripreme za postavljanje rubnjaka i gradnju nogostupa s obje strane ulice nakon čega slijedi uređenje zelenog pojasa.

Kako podsjećaju iz Grada Ivanca, prethodno je moderniziran sjeverni odvojak prema SPAR-u i privatnim kućama gdje će se još polagati fini asfaltni sloj i urediti kontaktne površine.

Radovi su nastavljeni i u južnom odvojku, bliže osnovnoj školi gdje su postavljeni rubnjaci, a površina je pripremljena za asfaltiranje.

Započeli su i radovi u zapadnom odvojku koji je asfaltiran lani i gdje su postavljeni rubnjaci za nogostup, a obavljene su i pripreme za spajanje novih pješačkih površina s postojećom šetnicom uz obilaznicu.

Sve radove izvodi Niskogradnja Huđek iz Petrijanca, a u svim odvojcima se paralelno gradi i javna rasvjeta za što je zadužena tvrtka Elektro Golub iz Horvatskog.

www.sjever.hr / ivanec.hr
13.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.