Now Reading:
Varaždinska županija i ove će godine financirati programe i projekte udruga – natječaj je otvoren, prijavite se!
Full Article 2 minutes read

Varaždinska županija i ove će godine financirati programe i projekte udruga – natječaj je otvoren, prijavite se!

Varaždinska županija je u ponedjeljak, 10. siječnja, objavila Javni natječaj za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Varaždinske županije u 2022. godini.

Udruge se mogu javiti za dodjelu financijskih sredstava za sufinanciranje programa i projekata od interesa za opće dobro.

Natječaj se odnosi na prioritetna područja iz strateških dokumenata Županije: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu; zaštitu i promicanje ljudskih prava; zaštitu okoliša i prirode te zaštitu životinja; promociju poljoprivrede i šumarstva; promicanje znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja; promicanje sporta, kulture, tehničke i informatičke kulture; promicanje poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora; civilnu zaštitu i zaštitu i spašavanje; razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti; zaštitu zdravlja. 

Najniži iznos sredstava koja se mogu dobiti temeljem ovog natječaja je 1.000, 00 kuna, dok je najviši iznos čak 100.000,00 kuna.
 
Prijave se mogu slati online putem mrežne stranice Varaždinske županije, poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, “Javni natječaj za udruge – NE OTVARAJ”, Franjevački trg 7, 42000 Varaždin.
 
Rok za podnošenje prijava je 11. veljače 2022. godine.
 
Natječaj, natječajna dokumentacija i poveznica na online prijavu su objavljeni na sljedećem linku:
 
https://bit.ly/3Gf2y6r
 
Sva pitanja vezana mogu se postaviti isključivo na e-mail: udruge@vzz.hr.

www.sjever.hr
10.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.