Now Reading:
Tražite posao? Donosimo top ponude s područja sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske!
Full Article 3 minutes read

Tražite posao? Donosimo top ponude s područja sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske!

Iskoristite svoje znanje i vještine te pronađite posao po vašoj mjeri. U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu aktualnih poslova za ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

NTH Mobile d.o.o. traži customer care agenta (m/ž) za švedski jezik. Mjesto rada je Varaždin. Prijaviti se možete do 31.12.2021. Posao uključuje zaprimanje i obradu upita korisnika putem e-maila ili telefona, koordinaciju s drugimodjelima te izradu tjednih i mjesečnih izvještaja. Prijave se zaprimaju putem linka.

Presečki Grupa d.o.o. zapošljava pekara (m/ž). Mjesto rada je Pregrada, a rok za prijavu je 29.12.2021. Poslodavac nudi sigurna i redovna primanja, osiguran smještaj, edukaciju i razvoj vještina te naknadu za prijevoz. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

KTC d.d. zapošljava skladišnog radnika (m/ž) u poljoljekarni. Mjesto rada je Prelog, a rok za prijavu je 30.12.2021. Posao obuhvaća slaganje i sortiranje robe, pripremu za izdavanje, istovar i utovar robe te kontrolu rokova. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Ekopek d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Varaždinu. Prijave se zaprimaju do 07.01.2022. Glavna zaduženja su prodaja pekarskih proizvoda i priprema osnovne brze hrane te rad na blagajni. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Sjeverni.FM zapošljava voditelja marketinga – prodaje oglasnog prostor (m/ž) u Varaždinu. Prijave se zaprimaju do 16.01.2022. Voditelj će biti zadužen za planiranje, organiziranje i vođenje aktivnosti prodaje oglasnog prostora. Prijave se zaprimaju putem brze prijave na linku.

TP Varaždin d.o.o. traži financijskog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave se zaprimaju do 31.12.2021. Radna zaduženja obuhvaćaju samostalno obavljanje poslova knjiženja, obrade i unosa podataka u poslovne knjige, vođenje analitičkih kartica dobavljača te obavljanje poslova platnog prometa. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se ovdje.

VIP Digital d.o.o. traži novinara na portalu (m/ž) u Varaždinu. Prijaviti se možete do 16.01.2022. Traži se osoba s radnim iskustvom u novinarskom poslu. Bitno je dobro poznavanje hrvatskog jezika, a uz to su potrebne dobro razvijene prezentacijske i komunikacijske vještine. Prijaviti se možete ovdje.

Peradarstvo Blagus traži vozača (m/ž) B kategorije. Područje rada je Prelog. Poslodavac traži 2 radnika koji će vršiti dostavu. Prijaviti se možete do 29.12.2021., brzo i jednostavno putem brze prijave.

Mini mljekara – Veronika zapošljava računovođu (m/ž). Mjesto rada je Desinić. Prijave se zaprimaju do 15.01.2022. Posao uključuje sastavljanje obrazaca i prodaju istih, likvidatura i knjiženje ulaznih i izlaznih računa te komunikaciju i usklađivanje evidencije kupaca i dobavljača. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Varosystems d.o.o. traži zaposlenika (m/ž) u odjelu proizvodnje u Ludbregu. Prijave se zaprimaju do 09.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika koji će sklapati plastične dijelove i kablove unutar energetskog lanca. Podaci za prijavu nalaze se na linku.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u potražnji!

www.sjever.hr
23.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.