Now Reading:
U potrazi ste za poslom? Donosimo TOP deset prilika na području sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske!
Full Article 3 minutes read

U potrazi ste za poslom? Donosimo TOP deset prilika na području sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske!

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Knauf Instalation d.o.o. zapošljava proizvodno-transportnog radnika (m/ž) u Novom Marofu. Prijave traju do 31.12.2021. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćeni prijevoz i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem brze prijave.

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Poslodavac omogućuje kontinuirano usavršavanje, mogućnost napretka unutar tvrtke i redovna primanja. Moguće je zapošljavanje i umirovljenika. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Peradarstvo Blagus traži vozača (m/ž) B kategorije. Područje rada je Prelog. Poslodavac traži 2 radnika koji će vršiti dostavu. Prijaviti se možete do 29.12.2021., brzo i jednostavno putem brze prijave.

Pevex d.d. traži domara (m/ž) u Varaždinu. Prijave se zaprimaju do 24.12.2021. Posao uključuje odgovornost za ispravno funkcioniranje instalacija, nadzor i brigu o klima uređajuma, sustavu hlađenja te protupožarnim uređajima. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Metalska industrija Varaždin d.d. traži tehnologa (m/ž) ljevaonice u Varaždnu. Prijaviti se možete do 13.01.2022. Zapošljavaju se 2 radnika sa završenom višom ili visokom stručnom spremom koji će izvršavati tehnološku pripremu proizvodnje koja obuhvaća 2D i 3D razradu tehnološke dokumentacije, praćenje proizvodnog procesa te izradu i otvaranje radnih naloga. Kako se prijaviti saznajte na linku.

KTC d.d. zapošljava skladišnog radnika (m/ž) u poljoljekarni. Mjesto rada je Prelog, a rok za prijavu je 30.12.2021. Posao obuhvaća slaganje i sortiranje robe, pripremu za izdavanje, istovar i utovar robe te kontrolu rokova. Prijaviti se možete brzo i jednostavno putem brze prijave.

Iverpan d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika – trgovca (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac traži 5 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom koji će usluživati kupce u prodajnom prostoru i putem telefona /e-maila. Stoga je potrebna izražena komunikativnost i dobre prodajne vještine. Prijaviti se možete do 21.12.2021., a podatke za izvršavanje iste pronađite ovdje.

b.t.c. d.o.o. zapošljava poslovnu tajnicu (m/ž) u Nedelišću. Očekuje Vas uzbudljivo i dinamično radno okruženje u stabilnom poduzeću te osigurani visoki tehnološki standardi. Prijave se zaprimaju do 21.12.2021. putem linka.

TP Varaždin d.o.o. traži financijskog knjigovođu (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave se zaprimaju do 31.12.2021. Radna zaduženja obuhvaćaju samostalno obavljanje poslova knjiženja, obrade i unosa podataka u poslovne knjige, vođenje analitičkih kartica dobavljača te obavljanje poslova platnog prometa. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Prvivatna osoba – osoba s invaliditetom, diplomirani pravnik traži osobnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Kumrovec, Razdrto Tuheljsko. U opisu posla je pomoć osobi s invaliditetom u obavljanju svakodnevnih poslova. Prijavite se putem brze prijave do 31.12.2021.

Sretno kandidatima, a za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

www.sjever.hr
18.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.