Now Reading:
Grad čipke danas slavi svoj dan, ali i dan svoje župe – čeka vas bogat program!
Full Article 1 minutes read

Grad čipke danas slavi svoj dan, ali i dan svoje župe – čeka vas bogat program!

Danas, 08. prosinca Grad Lepoglava slavi svoj dan, ali i Dan svoje župe što će obogatiti današnja svečana sjednica Gradskog vijeća u Domu kulture s početkom u 17 sati, a donosimo i program koji Lepoglavu zaodjenuti u pravo božićno ozračje!

Na današnjoj sjednici biti će dodijeljena javna priznanja Grada Lepoglave kao i svečano potpisivanje povelje o bratimljenju s gradom Kiskunhalas. Kod centralnog križa na groblju u Lepoglavi položit će se vijenci za poginule branitelje u Domovinskom ratu s početkom u 10 sati, dok u 11 sati počinje sveta misa.

Svakako vrijedan program očekuje vas i u petak, 10. prosinca kada će se u čitaonici Gradske knjižnice Ivana Belostenca Lepoglava predstaviti zbirka pjesama Ljiljane Vuglači “Mušmule je okitio snijeg” s početkom u 19 sati.

Svakako treba istaknuti i čaroban Advent u Lepoglavi koji je neizostavan dio programa, a koji će se održati od 15. prosinca pa sve do 9. siječnja, a gdje vas očekuje klizalište, glazbena događanja, raznolika gastro ponuda te prigodni božićni sajam.

www.sjever.hr
08.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.