Now Reading:
HARRY POTTER fanovi biti će oduševljeni „Božićem u Hogwartsu“ – ove subote posljednja radionica u koprivničkoj knjižnici, požurite s prijavama!
Full Article 1 minutes read

HARRY POTTER fanovi biti će oduševljeni „Božićem u Hogwartsu“ – ove subote posljednja radionica u koprivničkoj knjižnici, požurite s prijavama!


U subotu, 11. prosinca 2021. na redu je posljednja ovogodišnja radionica iz ciklusa programa za mlade u našoj Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica pod nazivom „Godišnja doba s Harryjem Potterom u Hogwartsu“.

Specijalna blagdanska radionica pod nazivom „Božić u Hogwartsu“ održati će se u Makerspaceu na 1. katu Knjižnice u dva termina, od 9.00 do 10.30 sati te od 11:00 do 12.30 sati. Namijenjena je djeci i mladima od 11 do 19 godina (viši razredi osnovne škole i srednja škola).

Broj sudionika na radionici zbog epidemioloških mjera i dalje je ograničen pa je za sudjelovanje obavezna prijava. Zainteresirani trebaju ispuniti online prijavnicu na poveznici do četvrtka, 9. prosinca 2021. godine.
Prijave se primaju do popune kapaciteta, a svi prijavljeni bit će e-mailom obaviješteni je li njihova prijava prihvaćena i u koji termin trebaju doći.

Napominjemo još da sukladno važećim mjerama zaštite od bolesti Covid-19, osobe starije od 16 godina, ako žele sudjelovati u radionici, trebaju posjedovati EU digitalnu COVID potvrdu.

www.sjever.hr/FB/ Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica
07.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.