Now Reading:
STRAVIČAN SLUČAJ U ŠUŠELJ BRIJEGU: Mještanin slučajno pronašao mrtvo tijelo! HGSS: Iskoristili smo sve moguće resurse, ali u takvim okolnostima ne znate gdje krenuti!
Full Article 2 minutes read

STRAVIČAN SLUČAJ U ŠUŠELJ BRIJEGU: Mještanin slučajno pronašao mrtvo tijelo! HGSS: Iskoristili smo sve moguće resurse, ali u takvim okolnostima ne znate gdje krenuti!

Kraj proteklog mjeseca, točnije 25. studenog, u naselju Šušelj Brijeg iznad Krapine, mještanin je pronašao mrtvo tijelo zasad nepoznate osobe, što su danas potvrdili glasnogovornik PU krapinsko-zagorske Zoran Lončar te pročelnik HGSS stanice Zlatar Bistrica, Nenad Capar.

Kako su oboje izvijestili, pronađeni leš poslan je na obdukciju čiji će se rezultati znati za dva do tri tjedna.

U ovom trenutku nemamo nikakvih dodatnih informacija niti znamo o kome je riječ, tek nakon obdukcije znat ćemo više – kazao je Lončar, a Capar je kazao kako se trenutno ne može potvrditi o kome se radi jer u ovom trenutku ne postoje relevantne činjenice o istom, no objasnio nam je kako je tekla potraga koja je intenzivno trajala 5 dana.

Potraga je trajala punih 5 dana i tu se izmijenilo oko 100 ljudi, potražnih pasa, dronova… Dakle, iskorišteni su svi mogući resursi za tu potragu koja je bila vrlo intenzivna uz pomoć policijskih službenika, DVD-a, lovaca, čuvara prirode… Obzirom na nedostatak informacija, potraga se tijekom određenog perioda obavljala smanjenim intenzitetom jer u takvim okolnostima ne znate gdje krenuti. Na terenu su se provodile određene radnje koje su mogle dovesti do određenih novih informacija, međutim, do trenutka pronalaska tijela to nije bio slučaj – pojasnio je Capar, dodavši kako će više informacija biti poznato u narednom periodu.

Foto: Arhiva

mčaržavec/www.sjever.hr
04.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.