Now Reading:
POMOGNIMO ZAJEDNO Poznajete nekoga kome je pomoć potrebna? Pošaljite nam priču i uljepšajmo nekome blagdane!
Full Article 2 minutes read

POMOGNIMO ZAJEDNO Poznajete nekoga kome je pomoć potrebna? Pošaljite nam priču i uljepšajmo nekome blagdane!

Portali sjever.hr i aktualno.hr u sklopu nadolazećih blagdana udružuju snage kako bi pomogli onima najpotrebitijima, onima koje nećete vidjeti u večernjem dnevniku, niti na stranicama šarenih časopisa, a susrećete ih svaki dan.

Onima kojima je hladno, onima koji nemaju topli obrok, onima koji ne mogu platiti režije, onima koji svojoj djeci za Božić ne mogu priuštiti ni slatkiš, onima starijim i nemoćnima koji nemaju nikog da im ode u trgovinu... Nastavite niz, ima ih, složit ćete se.

Da bi u tome uspjeli potrebna nam je vaša pomoć. Ideja je pomoći onim, malim ljudima koji pomoć sami nikada ne bi tražili. Upravo stoga želimo ih obradovati u ovo doba Adventa šireći pravi duh Božića.

To može biti vaš susjed, prijatelj, poznanik, član rodbine… Svi mi znamo nekog u svojoj okolini, ali ne pridajemo tomu dovoljno pažnje.

Zato, dragi čitatelji, osvrnite se oko sebe i pošaljite nam u inbox priču osobe kojoj želite da se pomogne i postanite mali kotačić promjene da zajedno stavimo osmjehe na lica i bude nam toplo oko srca što je i uostalom i bit Božića.

Pročitat ćemo sve vaše priče i u ovo blagdansko vrijeme darivati najpotrebitije kako bismo im poslali poruku da nisu sami. Neke od vaših priča ćemo uz zajamčenu anonimnost i objaviti.

Širite dalje neka nam svima božićna zvona zvone jednakom jačinom!

www.sjever.hr
04.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.