Now Reading:
ZA LJEPŠE BLAGDANE! Grad Lepoglava ne zaboravlja svoje umirovljenike – Kreće isplata božićnica umirovljenicima
Full Article 2 minutes read

ZA LJEPŠE BLAGDANE! Grad Lepoglava ne zaboravlja svoje umirovljenike – Kreće isplata božićnica umirovljenicima

Grad Lepoglava će i ove godine umirovljenicima lošijeg imovinskog statusa, uoči nadolazećih božićnih blagdana, isplatiti prigodan novčani dar. Odluka je to gradonačelnika Marijana Škvarića da će svim umirovljenicima s prebivalištem na području Grada Lepoglave, čija mirovina je manja ili jednaka iznosu od 1.800 kuna biti isplaćena božićnica u iznosu od 200 kuna.

-U okviru programa brige za građane starije životne dobi i ove ćemo godine umirovljenicima slabijeg imovinskog statusa isplatiti prigodan gradski novčani dar odnosno božićnicu. Želja nam je građanima u potrebi nadolazeće blagdane, unatoč svim nedaćama, učiniti nešto ljepšima. Ovo je samo jedna od mjera, poput uskrsnica koje smo već ranije ove godine isplatili umirovljenicima lošijeg imovinskog statusa, koje provodimo s ciljem pomoći našim građanima u potrebi. Svima njima pomažemo tijekom cijele godine, a ovo je prigoda da im uljepšamo božićne blagdane – poručio je gradonačelnik Škvarić.

Isplata božićnica počet će 1. prosinca 2021. i trajati do 23. prosinca 2021. godine.

Umirovljenici koji zadovoljavaju kriterij za isplatu gradske božićnice trebaju u navedenom periodu doći u Jedinstveni upravni odjel Grada Lepoglave (Antuna Mihanovića 12) i podići božićnicu. To mogu učiniti svakog radnog dana unutar radnog vremena Jedinstvenog upravnog odjela. Pritom su dužni predočiti osobnu iskaznicu i zadnji odrezak mirovine. S obzirom na trenutne epidemiološke mjere, za ulazak u prostorije gradske uprave potrebna je valjana COVID potvrda.

Božićnicu u ime umirovljenika može podići i neka druga osoba koja je, uz posjedovanje COVID potvrde, također dužna predočiti osobnu iskaznicu umirovljenika kojem se isplaćuje božićnica te odrezak njegove zadnje mirovine.

www.sjever.hr
29.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.