Now Reading:
VREMENSKA PROGNOZA: Idealan dan za dekicu i film!
Full Article 1 minutes read

VREMENSKA PROGNOZA: Idealan dan za dekicu i film!

Današnje vremenske prilike bit će baš za ostanak u krevetu, dekicu i film!

Danas očekujte promjenljivo oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima. Povremeno će padati kiša, na Jadranu i uz njega izraženija, ponajprije u Dalmaciji i to praćena grmljavinom. U najvišim predjelima Like i Gorskog kotara mogući su susnježica i snijeg, a u noći i ujutro i u dijelu sjeverozapadne Hrvatske. Puhat će umjeren južni i jugozapadni vjetar, na Jadranu ponegdje i jak.

Najniža jutarnja temperatura od 0 do 5, na Jadranu većinom između 8 i 13 °C. Najviša dnevna temperatura od 7 do 12, na Jadranu između 12 i 17 °C.

Biometeorološka prognoza za subotu

Biometeorološke prilike će biti nepovoljne u cijeloj zemlji. Prevladavat će hladno, oblačno vrijeme, uz kišu koja će biti izraženija na Jadranu gdje će biti izražen jugozapadnjak. U takvim vremenskim prilikama, mnogi meteoropati će se žaliti na umor, slabije raspoloženje i razdražljivost, pojačane bolove na mjestima ranijih ozljeda. U unutrašnjosti se poslijepodne uz povremena sunčana razdoblja nepovoljan biometeorološki utjecaj može malo ublažiti, dok će uz Jadran i dalje biti nepovoljan.

www.sjever.hr/DHMZ
27.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.