Now Reading:
ŽUC Krapinsko-zagorske županije pred završetkom svih projekata; Sirovec: U 2021. asfaltirali smo 18 dionica županijskih i lokalnih cesta vrijednih 6,7 milijuna kuna
Full Article 3 minutes read

ŽUC Krapinsko-zagorske županije pred završetkom svih projekata; Sirovec: U 2021. asfaltirali smo 18 dionica županijskih i lokalnih cesta vrijednih 6,7 milijuna kuna

Županijska uprava za ceste Krapinsko-zagorske županije većinu projekata je ili završila ili su pred završetkom. Kako bi se u zadnjem dijelu ove kalendarske godine izbalansirali prihodi i rashodi, donešene su tehničke izmjene financijskog plana za 2021. godinu.

Ravnatelj ŽUC-a Stjepan Sirovec osvrnuo se na ovu godinu rekavši kako su prihodi i rashodi u ovim izmjenama planirali na razini od nešto više od 47 milijuna kuna i veći su za 3,6 posto u odnosu na prethodno planirane.

-Sva sredstva koja su se oslobodila po pojedinim stavkama prebacili smo na dva osnovna razdjela. Jedan je za redovno održavanje naših cesta, prvenstveno za zimsko održavanje, a drugi dio promjena dogodio se na stavci klizišta iz razloga jer smo tijekom godine ugovorili još dodatno klizište s Hrvatskim vodama i u tijeku je postupak sklapanja dodatka ugovora – objasnio je Sirovec.

Više od 90 posto radova je završeno, privode se kraju zadnji tehnički detalji i bit će gotovi u narednih nekoliko dana, pa smo i službeno ušli u razdoblje zimske službe i radimo preventivne radnje – kazao je ravnatelj ŽUC-a dodavši kako je ŽUC ove godine kroz redovni program asfaltirao 18 dionica županijskih i lokalnih cesta, a ukupna vrijednost tih radova je bila 6,7 milijuna kuna.

msopek/sjever.hr 18.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.