Now Reading:
Mursko Središće nastavlja s podizanjem standarda predškolskog obrazovanja: odobren projekt Vrtić za sve vrijedan gotovo 4,5 milijuna kuna
Full Article 1 minutes read

Mursko Središće nastavlja s podizanjem standarda predškolskog obrazovanja: odobren projekt Vrtić za sve vrijedan gotovo 4,5 milijuna kuna

Jedna od najvažnijih smjernica politika Grada Mursko Središće ulaganje je u djecu i mlade i niz je socijalnih i demografskih mjera kroz koje se to provodi.

U okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga UP.02.2.2.16 “Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”, u Mursko Središće stigla je druga Odluka o financiranju projekata. 

Projekt Vrtić za sve kojem je nositelj Grad Mursko Središće, a partneri Općina Mala Subotica, Dječji vrtić Maslačak, i Dječji vrtić „Potočnica“ Mala Subotica, odobren je za financiranje i osiguran je iznos od čak 4.461.513,46 kn, uz stopu vlastitog financiranja od 0 posto.

Time će u Dječjem vrtiću Maslačak biti osiguran poslijepodnevni boravak za djecu uz pet odgojitelja, spremačicu i kuharicu, te produljeni rad u Peklenici uz odgojitelja i spremačicu. Kroz indirektne troškove projekta osigurat će se i brojna oprema za mališane, igračke, kazališne predstave i ostali sadržaj namijenjen edukaciji najmlađih. Grad Mursko Središće kroz projekt ima osigurano financiranje plaće za voditelja projekta i indirektne troškove.

www.sjever.hr/mursko-sredisce.hr
14.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.