Now Reading:
Odlična vijest za mlade Radobojčane: Općina će i ove godine stipendirati studente
Full Article 1 minutes read

Odlična vijest za mlade Radobojčane: Općina će i ove godine stipendirati studente

studenti

Kako bi pomogla studentima sa svog područja, ali i njihovim roditeljima, Općina Radoboj raspisala je natječaj za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2021/2022.

Dodijelit će se ukupno 15 stipendija, a pravo na njih mogu ostvariti redovni studenti preddiplomskih, diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, odnosno stručnih studija i diplomskih specijalističkih stručnih studija.

Stipendije iznose 500,00 kuna mjesečno, a isplaćivat će se za razdoblje od 1. listopada ove, do 30. srpnja iduće godine.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom predaju se Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Radoboj na adresi Radoboj 35, Radoboj svaki radni dan u vremenu od 7 do 15 sati ili poštom na adresu Radoboj 35, 49232 Radoboj, u zatvorenoj omotnici s naznakom „Natječaj za dodjelu stipendija“ u roku od 15 dana od objave Natječaja na oglasnoj ploči i službenoj internet stranici Općine Radoboj, a natječaj je objavljen 11. studenoga 2021. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Detaljnije upute o samom natječaju i prijavi možete pogledati ovdje

a.kučić/sjever.hr
13.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.