Now Reading:
Župan Koren obišao Veterinarski zavod Križevci: Novim znanstvenim i stručnim metodama primjenjuju politiku kvalitete!
Full Article 1 minutes read

Župan Koren obišao Veterinarski zavod Križevci: Novim znanstvenim i stručnim metodama primjenjuju politiku kvalitete!

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren u ponedjeljak je posjetio Veterinarski zavod Križevci i održao radni sastanak s predstojnikom Zavoda, akademikom Željkom Cvetnićem.

Veterinarski zavod Križevci djeluje kao jedna od podružnica Hrvatskog veterinarskog instituta, osnovan je 1901. godine i svoju djelatnost obavlja kroz četiri laboratorija i opću jedinicu.

Predstojnik Cvetnić je županu Korenu predstavio rad Zavoda te projekte koji se provode i planiraju izrazivši uvjerenje da će se kvalitetna suradnja Zavoda i Županije, županijskih ustanova i stručnih službi nastaviti i u budućnosti.

Župan je pohvalio rad Zavoda te istaknuo politiku kvalitete koju Zavod provodi u svojem radu primjenjujući nove znanstvene i stručne metode. Naglasio je važnost stručnosti djelatnika koji se kontinuirano usavršavaju čime Zavod postiže i konkurentnost na tržištu.

Jedan od dokaza izvrsnosti i kvalitete Zavoda je i potvrda o akreditaciji Hrvatske akreditacijske agencije za 14 metoda koje se provode u laboratorijima upisanima i u popis službenih laboratorija Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva zdravlja.

www.sjever.hr / kckzz.hr
06.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.