Now Reading:
NAJUSPJEŠNIJI DJELATNICI U OBRAZOVANJU Iz Varaždinske ih je županije 35-ero – donosimo popis
Full Article 9 minutes read

NAJUSPJEŠNIJI DJELATNICI U OBRAZOVANJU Iz Varaždinske ih je županije 35-ero – donosimo popis

Ministarstvo znanosti i obrazovanja sustavno nagrađuje istaknute pojedince koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske.

Povjerenstvo za nagrađivanje najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika izabralo je 511 najuspješnijih djelatnika u području obrazovanja u školskoj godini 2020./2021., a među njima je njih 35-ero iz Varaždinske županije.

Donosimo popis:

Bojan Banić, Prva gimnazija, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice, edukacije, rad u stručnim vijećima te unaprjeđenju rada škole.

Jasminka Belščak, Osnovna škola Petrijanec

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, rad s darovitim učenicima izvan školske ustanove, objavljivanje stručnog članka, rad na projektima, unaprjeđenje rada škole te sudjelovanje u osmišljavanju i provođenju istraživanja.

Davor Brđanović, Glazbena škola u Varaždinu

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, objavljivanje stručnog članka, autorstvo obrazovnih sadržaja, osmišljavanje i provođenje istraživanja te sudjelovanje u radnim skupinama.

Melita Brodar, Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole.

Davor Fodrek, Srednja škola Ivanec
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika za nagrađivanje odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole.

Dijana Gašparac, IV. osnovna škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, autorstvo obrazovnih sadržaja, rad na projektima te unaprjeđenje rada škole.

Ivana Godec-Vinceković, Glazbena škola u Varaždinu

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, rad na projektima, rad na unaprjeđenju rada škole te na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Zdravka Grđan, Druga gimnazija Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima, rad na unaprjeđenju rada škole te na unaprjeđenju sustava obrazovanja

Zoran Hercigonja, V. osnovna škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: dijeljenje primjera dobre prakse, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji te rad na projektima.

Željka Hutinski, I. osnovna škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, suautorstvo stručnih knjiga, objavu otvorenih obrazovnih sadržaja, sudjelovanje u projektnim aktivnostima te unaprjeđenje rada škole.

Ljiljana Inkret-Martinčević, II. osnovna škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole i sustava obrazovanja

Suzana Jagić, Osnovna škola Ivana Kukuljevića Sakcinskog, Ivanec

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u svih sedam kategorija Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima, rad na unaprjeđenju rada škole te na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Dubravka Kalinić-Lebinec, II. osnovna škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., rad na projektima, rad na unaprjeđenju rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Karmen Kokot, Graditeljska, prirodoslovna i rudarska škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama: održana predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u stručnim vijećima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te unaprjeđenje sustava obrazovanja.

Ivica Kolarić, I. osnovna škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije te rad u strukovnoj udruzi.

Sunčica Križan-Kadi, Osnovna škola Novi Marof

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, dijeljenje primjera dobre prakse te objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji.

Đurđica Krtanjek, Osnovna škola Franje Serta, Bednja

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji te rad na projektima.

Lea Lesar-Dolenc, Osnovna škola Vidovec

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., objavljivanje otvorenih obrazovnih sadržaja, rad na projektima kao voditelj i sudionik te doprinos unaprjeđenju rada škole.

Ana Marketin-Sedlar, Strojarska i prometna škola, Varaždin
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama: održana predavanja, radionice i edukacije, rad na projektima te unaprjeđenje rada škole.

Ivana Meštrić, Gospodarska škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., rad na unaprjeđenju rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Aleksandra Oreški, VI. osnovna škola, Varaždin
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, rad na projektima te na unaprjeđenju rada škole.

Tea Pavičić Zajec, I. osnovna škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u strukovnim udrugama, objavljivanje stručnog članka, autorstvo obrazovnih sadržaja, rad na projektima te osmišljavanje i provođenje istraživanja.

Jasminka Prstec, Gospodarska škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u svih sedam kategorija Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, objavljivanje stručnih članaka, nastavnih materijala i obrazovnih sadržaja, rad na projektima, unaprjeđenje rada škole te sustava obrazovanja.

Tamara Ređep, I. osnovna škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u svih sedam kategorija Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima, unaprjeđenje rada škole te rad na unaprjeđenju sustava obrazovanja.

Krunoslav Rukelj, Prva gimnazija, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., rad na projektima, rad na unaprjeđenju rada škole te sustava obrazovanja.

Nataša Sajko, Medicinska škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, dijeljenje primjera dobre prakse, autorstvo stručnih knjiga, sudjelovanje u projektima, rad u regionalnom centru kompetentnosti te sudjelovanje u radnim skupinama.

Lea Šantek, Glazbena škola u Varaždinu

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl. te rad na unaprjeđenju rada škole.

Gordana Sokol, Osnovna škola Tužno

Nagrađuje se za izniman rad u struci kroz pet kategorija Pravilnika za nagrađivanje odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenika, predavanja, radionice i edukacije, izradu digitalnih otvorenih obrazovnih sadržaja, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl. te unapređenju rada škole.

Marina Sokol, Glazbena škola u Varaždinu

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad na projektima te na unaprjeđenju rada škole.

Mario Stančić, VI. osnovna škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: održana predavanja, radionice i edukacije, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad u stručnim vijećima, udrugama i sl., rad na projektima, rad na unaprjeđenju rada škole te sustava obrazovanja.

Branimir Štimec, Osnovna škola Vinica

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji te rad na projektima.

Rosana Štrocinger, VI. osnovna škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: dijeljenje primjera dobre prakse, rad u strukovnim udrugama te održana predavanja, radionice i edukacije.

Moreno Vinceković, Glazbena škola u Varaždinu

Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, objavljeni stručni članci, nastavni materijali i obrazovni sadržaji, rad na projektima te rad na unaprjeđenju rada škole.

Mihaela Vrbnjak Grđan, VI. osnovna škola, Varaždin
Nagrađuje se za izniman doprinos struci u sljedećim kategorijama Pravilnika o nagrađivanju odgojno-obrazovnih radnika: mentorstvo učenicima na natjecanjima, održana predavanja, radionice i edukacije, rad u stručnim vijećima, rad na projektima te rad na unaprjeđenje rada škole i sustava obrazovanja.

Iva Vukotić, Gospodarska škola, Varaždin

Nagrađuje se za izniman rad u struci kroz pet kategorija Pravilnika za nagrađivanje odgojno-obrazovnih radnika, a posebno se ističe u kategoriji mentorstva učenika na natjecanjima, sudjelovanje u predavanjima i dijeljenju primjera dobre prakse te unapređenju rada škole i obrazovnog sustava.

foto: unsplash
a.kučić/sjever.hr/MZO
06.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.