Now Reading:
Tražite posao? Donosimo TOP 10 prilika na sjeveru Hrvatske!
Full Article 4 minutes read

Tražite posao? Donosimo TOP 10 prilika na sjeveru Hrvatske!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Variosystems d.o.o. zapošljava na pozicijama zaposlenik u odjelu prodaje (Account Manager) (m/ž) i zaposlenik u odjelu kvalitete (m/ž). Mjesto rada je Ludbreg, a prijave su otvorene do 12.10. Potrebno je poznavanje engleskog i njemačkog jezika te završeno obrazovanje smjera elektrotehnike. Aplicirajte.

Midi d.o.o. traži CNC operatera (m/ž) u Ivanovcu. Rok prijave je 28.10. Poslodavac nudi mogućnost ugovora na neodređeno, rad na puno radno vrijeme, redovna i stabilna primanja, božićnice, uskrsnice, regres te ugodno okruženje i dobru radnu atmosferu, stručne i iskusne mentore. Prijavite se.

Swiss Digital AG zapošljava na poziciji Web Frontend Developer (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 7.10. Potrebno je odlično razumijevanje HTML/CSS-a i PostCSS-a, minimalno dvije godine iskustva u radu, uhodanost s novim tehnologijama. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se.

Fina zapošljava IT dizajnera – specijalista (m/ž) te IT programera – specijalista (m/ž) u Čakovcu. Rok prijave je 6.10. Prednosti donose certifikati ili tečajevi za određene tehnologije iz područja programiranja, poznavanje alata Jenkins, SonarQube, Maven, GIT, znanje barem jednog JavaScript frameworka i petogodišnje radno iskustvo. Aplicirajte.

b.t.c. d.o.o. zapošljava djelatnika u IT HelpDesk centru (m/ž). Mjesto rada je Nedelišće, a prijave su otvorene do 4.10. Potrebne su želja za učenjem, razvijene komunikacijske vještine, organizacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost je iskustvo u radu s Linux OS-om. Prijavite se.

Prometal d.o.o. zapošljava CNC tokara (m/ž). Mjesto rada je Savska Ves, a prijave su otvorene do 31.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Kunateks d.o.o. zapošljava šivače (m/ž) u Pregradi. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 22.10. Traži se završena osnovna škola, a iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Škalec promet d.o.o. zapošljava tajnika (m/ž) u Družilovcu. Rok prijave je 11.10. Očekuje se srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Pekara Kuraž zapošljava pomoćnog pekara (m/ž). Mjesto rada je Veliki Komor, a prijave su otvorene do 11.10. Posao obuhvaća rad u proizvonji pekarskih proizvoda, a potrebna je završena osnovna škola. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Zagorski dvorac dva d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 22.10. Posao obuhvaća primanje gostiju, davanje potrebnih informacija, smještanje gostiju te stručno i ljubazno pomaganje gostima u svim uslugama vezanima za recepciju u hotelu. Provjerite više ovdje.

www.sjever.hr 03.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.