Now Reading:
Uspješna suradnja: PORA i Općina Kalnik na natječaj prijavile projekt vrijedan više od 7,5 milijuna kuna
Full Article 1 minutes read

Uspješna suradnja: PORA i Općina Kalnik na natječaj prijavile projekt vrijedan više od 7,5 milijuna kuna

Uspješnom suradnjom Općine Kalnik i Razvojne agencije PORA Koprivničko-križevačke županije, prijavljen je projekt pod nazivom „Sportsko-vatrogasni centar Kamen“.

Projekt je prijavljen okviru otvorenog natječaja Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za tip operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, a njegova je ukupna vrijednost 7.554.497,83 kuna.

Projekt je prijavljen na natječaj za provedbu Podmjere 7.4. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“, a njegovi su ciljevi podići kvalitetu života u zajednici i osigurati odgovarajuću infrastrukturu za sportske udruge i ostalo stanovništvo, čime bi se poboljšao društveni život i socijalna uključenost lokalnog stanovništva.

Za pripremu navedenog projekta stručna pomoć je pružena u okviru projekta „UZ PORU PO POTPORU“ temeljem kojeg Razvojna agencija PORA KKŽ kontinuirano pruža stručnu pomoć u pripremi i provedbi projekata iz ESI fondova javnopravnim tijelima s područja Koprivničko-križevačke županije.

www.sjever.hr/pora.com.hr
01.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.