Now Reading:
Dobra suradnja na pomolu: Župan Stričak u posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji, sa županom Bobanom o temama budućnosti
Full Article 40 second read

Dobra suradnja na pomolu: Župan Stričak u posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji, sa županom Bobanom o temama budućnosti

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak je u pratnji svoje zamjenice Silvije Zagorec u utorak posjetio Splitko-dalmatinsku županiju.

Tom prilikom susreli su se sa splitsko-dalmatinskim županom Blaženkom Bobanom, zamjenikom Antom Šošićem te pročelnikom županovog Kabineta Davorom Pavićem.

Župan Boban istaknuo je kako su glavne teme bile EU projekti i poljoprivreda.

-Sinergija i zajedničko kandidiranje projekata prema EU fondovima dat će nam dodatni vjetar u leđa. Razgovarali smo i o OPG-ovcima te njihovoj povezanosti, s obzirom na raznolikost proizvodnje – rekao je Boban.

Stričak je izrazio zadovoljstvo zbog održanog sastanka, a priliku je iskoristio i kako bi županu Bobanu i svim građanima čestitao Dan županije u srijedu.

-Teme o kojima smo razgovarali su teme budućnosti i one su nam bitne za daljnji iskorak u razvoju jedne i druge županije – izjavio je Stričak.

Foto: dalmacija.hr
www.sjever.hr / zupan.hr
01.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.