Now Reading:
Ivan Car je novi predsjednik koprivničko-križevačkog Savjeta mladih: Nastavit ćemo uključivati mlade u razvoj lokalne zajednice!
Full Article 1 minutes read

Ivan Car je novi predsjednik koprivničko-križevačkog Savjeta mladih: Nastavit ćemo uključivati mlade u razvoj lokalne zajednice!

U srijedu je održana konstituirajuća sjednica Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije na kojoj je za predsjednika jednoglasno izabran Ivan Car, a za njegovu zamjenicu Sanela Stručić.

Sjednici je prisustvovao i župan Darko Koren koji je pozdravivši sve članove Savjeta naglasio važnost suradnje i kvalitetne komunikacije s ciljem dobrobiti mladih.

-Siguran sam da će novi saziv uspješno djelovati i doprinositi razvoju civilnog društva u našoj županiji. Pred vama je mnogo posla, no vjerujem da ćete svojim predanim radom i zagovaranjem politika za mlade učiniti sve kako biste doprinijeli njihovom još većem uključivanju u društvenu zajednicu – istaknuo je župan Koren i dodao kako će u Županijskoj upravi za svoje djelovanje uvijek imati punu podršku.

Novoizabrani predsjednik Ivan Car zahvalio je na povjerenju i podršci naglasivši kako će i nadalje nastaviti s primjerima dobre prakse koji se tiču uključivanja mladih u razvoj lokalne zajednice.

Uz predsjednika Ivana Cara i njegovu zamjenicu Sanelu Stručić, članovi Savjeta su Luka Matiša, Fran Papac, Nikola Kovačec, Ivan Rerih, Paul Lauš, Jurica Kolarević, Ana-Maria Turi, Matija Hrupek, Mihaela Frančić, Zdeslav Indir, Lucija Mlinarić, Vanesa Ivančan i Antonela Štimac.

www.sjever.hr / kckzz.hr
30.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.