Now Reading:
Tražite posao? Donosimo 10 TOP prilika na sjeveru Hrvatske!
Full Article 3 minutes read

Tražite posao? Donosimo 10 TOP prilika na sjeveru Hrvatske!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

b.t.c. d.o.o. zapošljava djelatnika u IT HelpDesk centru (m/ž). Mjesto rada je Nedelišće, a prijave su otvorene do 4.10. Potrebne su želja za učenjem, razvijene komunikacijske vještine, organizacijske sposobnosti, sklonost timskom radu, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost je iskustvo u radu s Linux OS-om. Prijavite se.

Prometal d.o.o. zapošljava CNC tokara (m/ž). Mjesto rada je Savska Ves, a prijave su otvorene do 31.10. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Detalje provjerite ovdje.

Vartop d.o.o. zapošljava strojara – kotlovničara (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 22.10. Poželjan je položen stručni ispit za rukovatelja centralnog grijanja, ali nije uvjet za zaposlenje. Potrebno je i poznavanje elektro instalacija, tehnike ručne i strojne obrade, plinskog i električnog zavarivanja. Provjerite više ovdje.

KTC d.d. zapošljava na pozicijama glavni kuhar (m/ž), blagajnik (m/ž), skladišni radnik (m/ž). Lokacije rada su Čakovec i Ivanec. Provjerite uvjete i aplicirajte.

McDonald’s tražiradnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a prijave su otvorene do 27.9. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, dodatne stimulacije na plaću i redovno povećanje plaće svaku godinu. Aplicirajte.

Knauf Insulation d.o.o. zapošljava operatera na proizvodnoj liniji (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof, a prijave su otvorene do 15.10. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, mogućnost daljnjeg napredovanja te izazove. Prijavite se.

Brailer d.o.o. zapošljava strojobravara (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 20.10. Posao podazumijeva rad na održavanju strojeva i uređaja, spajanje i sastavljanje elemenata. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Krovomont Zimić, obrt, zapošljava tesara (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 31.10. Potrebna je završena osnovna škola. Provjerite detalje ovdje.

ZOU ZAGI traži pomoćnog kuhara (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 4.10. Poslodavac nudi primanja do 7.000 kuna, a iskustvo nije potrebno. Aplicirajte.

Grupa Studio d.o.o. zapošljava asistenta logistike (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 15.10. Posao uključuje poslove kontrole kvalitete i pakiranja proizvoda te razne poslove u skladištu vezane uz logistiku, špediciju i nabavu. Prethodno radno iskustvo nije presudno. Detalje provjerite ovdje.

www.sjever.hr 25.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.