Now Reading:
Glazbena umjetnica Tanja Vogrin oduševila ljubitelje glazbe u varaždinskoj Županijskoj palači
Full Article 1 minutes read

Glazbena umjetnica Tanja Vogrin oduševila ljubitelje glazbe u varaždinskoj Županijskoj palači

U okviru ovogodišnjih Varaždinskih baroknih večeri u utorak je u Skupštinskoj dvorani Županijske palače održan koncert poznate slovenske glazbene umjetnice Tanje Vogrin koja je ljubitelje glazbe oduševila svojim izvedbama na harfi, istovremeno i pjevajući.

Održavanje koncerata u Županijskoj palači su tradicija, a jučerašnjem koncertu prisustvovala su i zamjenica župana Varaždinske županije Silvija Zagorec, ravnatelj Varaždinskih baroknih večeri maestro Davor Bobić, članovi festivalskog žirija te mnogi drugi.

Zamjenica župana iskazala je zadovoljstvo što Varaždinska županija ugošćuje renomiranu slovensku glazbenicu koja svojim nastupom sasvim sigurno obogaćuje ovogodišnje barokne večeri.

-Drago mi je da se i kao prethodnih godina jedan od koncerata u okviru varaždinskih baroknih večeri održava u našoj Županijskoj palači, točnije u Skupštinskoj dvorani koja je i nekada služila za održavanje koncerata i balova. Važno je naznačiti kako su oni koji su nastupali u ovoj dvorani pohvalili odličnu akustiku i ambijent same dvorane – rekla je zamjenica župana te ujedno pohvalila organizaciju ovogodišnjeg festivala, a pritom se zahvalila Koncertnom uredu Varaždin na izuzetnoj suradnji. 

www.sjever.hr
22.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.