Now Reading:
Zbog natpisa na društvenim mrežama gradonačelnica Cividini posjetila Dječji vrtić „Cipelica”
Full Article 2 minutes read

Zbog natpisa na društvenim mrežama gradonačelnica Cividini posjetila Dječji vrtić „Cipelica”

Vodeći se napisima na društvenim mrežama, vezanim uz ličenje igrala na igralištu u sklopu Dječjeg vrtića „Cipelica“ u Čakovcu, tu predškolsku ustanovu obišla je u četvrtak gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini. Provjeravajući točnost objavljenih informacija, porazgovarala je s zaposlenicama vrtića.

Kako su joj prezentirale, u toj ustanovi već dugi niz godina svake jeseni organiziraju akciju uređenja dvorišta. U njima su sudjelovala djeca i roditelji te su zajedno kroz druženje i igru uradili i nešto korisno. Te akcije često su kao pozitivni primjer uključivanja djece i roditelja isticane u lokalnim medijima.

Ove godine, zbog epidemiološke situacije, odgajateljice su predložite da tu akciju održe bez roditelja, da je iskoriste kao svojevrsni team building na kojem će se, osim uređivanja igrala, družiti i zabavljati. Tako je i bilo, sve dok nisu vidjele objave na mrežama.

Kako su rekle, ova akcija nema veze s domarima, koji inače održavaju igrališta. I na kraju, rekle su da vjeruju da napisi nisu bili zlonamjerni te da će i dalje nastojati našim mališanima pružiti najkvalitetniji predškolski odgoj.

Gradonačelnica je obišla i vrtićke grupe te najavila da će se ovaj objekt prijaviti na natječaj za energetsku obnovu čim bude raspisan.

www.sjever.hr
17.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.