Now Reading:
Među 19 projekta vrijednih gotovo 20 milijuna kuna dio sredstava odlazi za 2 vrijedna projekta iz Međimurja
Full Article 1 minutes read

Među 19 projekta vrijednih gotovo 20 milijuna kuna dio sredstava odlazi za 2 vrijedna projekta iz Međimurja

medjimurje

Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Upravljačko tijelo Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“, donijelo je treću Odluku o financiranju za 19 projekata ukupne vrijednosti 19.944.130,34 kuna u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.“ koji se financira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

PDP-om ”Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I.” financirat će se aktivnosti kojima je cilj rast postojećih društvenih poduzeća/društvenih poduzetnika u vidu jačanja njihovih kapaciteta, održivosti, konkurentnosti s posebnim naglaskom na poticanje zapošljavanja.

Osim već postojećih društvenih poduzeća/društvenih poduzetnika, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava namjerava podupirati razvoj društvenog poduzetništva u Republici Hrvatskoj pružajući financijsku podršku razvoju poslovanja i jačanju kapaciteta i subjektima koji se odluče napraviti iskorak i kroz projekt započnu svoje poslovanje u skladu s društveno-poduzetničkim načelima.

Na tom popisu našle su se i tvrtka ACT PRINTLAB d.o.o. iz Čakovca koja dobiva subvenciju za projekt EKOTEKA te Udruga slijepih Međimurske županije na sufinanciranom projektu RAZVOJ DRUŠTVENOG PODUZETNIŠTVA ZA SLIJEPE OSOBE.

Više informacija i Odluku o financiranju možete pronaći OVDJE.

www.sjever.hr/redea.hr
14.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.