Now Reading:
Započeli pripremni radovi na izgradnji pomoćnog objekta Centra za socijalnu skrb Đurđevac
Full Article 2 minutes read

Započeli pripremni radovi na izgradnji pomoćnog objekta Centra za socijalnu skrb Đurđevac

U tijeku su radovi na izgradnji pomoćnog objekta Centra za socijalnu skrb u Đurđevcu u sklopu projekta Uspostava infrastrukture za pružanje socijalnih usluga Centra za socijalnu skrb Đurđevac.

Radovi su započeli sredinom mjeseca kolovoza, a dinamiku radova su ovog tjedna obišli gradonačelnik Grada Đurđevca Hrvoje Janči, predsjednik gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković, pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje, uređenje i komunalne djelatnosti Dejan Đud, predsjednica Udruge Mali Princ Kristinka Štefan, ravnatelj Centra za socijalnu skrb Danijel Rupić te predstavnica izvođača radova Lidija Kušt.

Grad Đurđevac je partner na ovom projektu kojim će se omogućiti novi prostor za pružanje usluga poludnevnog boravka za djecu školske dobi bez odgovarajuće roditeljske skrbi, kao i unaprijediti socijalne usluge na području mjesne nadležnosti Centra za socijalnu skrb Đurđevac.

Projektom su osigurana bespovratna sredstva u visini od 6.626.036,85 kn, a planirano trajanje projekta je 30 mjeseci te se završetak radova se očekuje sredinom iduće godine.

www.sjever.hr/djurdjevac.hr 06.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.