Now Reading:
Nastavak masovnog cijepljenja u Varaždinskoj županiji – evo termina
Full Article 2 minutes read

Nastavak masovnog cijepljenja u Varaždinskoj županiji – evo termina

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Varaždinskoj županiji je dosad prvom dozom cijepljeno 54,2 posto odraslog stanovništva dok ih je s obje doze cijepljeno 48,9 posto.

Ovog tjedna, Zavod za javno zdravstvo nastavlja s organiziranim cijepljenjem većeg broja građana i to na dvije lokacije.

utorak od 8 do 13 sati cijepljenje će se odvijati u cijepnoj ambulanti u podrumu zgrade Kirurgije u varaždinskoj Općoj bolnici kada će se zainteresirani građani moći cijepiti prvom dozom Pfizera bez prethodne najave.

U srijedu cijepljenje će biti organizirano u sportskoj dvorani Gospodarske škole u vremenu od 8 do 14 sati. Naime, na rasporedu je cijepljenje drugim dozama AstraZenece i Pfizera za građane koji su prvim dozama cijepljeni 12., 14. i 16. srpnja te prvom dozom Pfizera za sve zainteresirane građane pa iz Zavoda za javno zdravstvo očekuju odaziv više od 1.100 građana.

Iz Stožera civilne zaštite Varaždinske županije podsjećaju da od rujna, budući da počinje nova školska godina, punkt za cijepljenje neće biti organiziran u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu.

Građani se i dalje mogu cijepiti kod svojih liječnika obiteljske medicine, a Zavod za javno zdravstvo za veći broj građana cijepljenje planira organizirati u cijepnoj ambulanti u prostorima zgrade Kirurgije. O točnim terminima cijepljenja i lokaciji građani će, kao i dosad, biti unaprijed obaviješteni.

www.sjever.hr
16.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.